Povezane novice

Nevihte s točo v vzhodnem delu države

RTV Slovenija 06.05.2023
Vzhodni del države so popoldne zajele nevihte s točo. V občini Makole je naliv uničil rastlinje, voda ponekod ogroža hiše. V Trbovljah, kjer so čistili posledice včerajšnjega neurja, pa je danes hudourniška voda zalila pokopališče. Agencija za… »

Danes padali sodra in toča, jutri je lahko še huje

Necenzurirano 06.05.2023
Na portalu Meteoinfo.Slovenija, ki povezuje navdušencev nad vremenom in pojavi, ki so z njim povezani, so zbrali fotografije današnjih vremenskih razmer, ki so bile ponekod po državi kar burne. Kot poročajo, je popoldne predvsem na severovzhodu… »

Toča in sodra že pobelili nekatere dele Slovenije

SiolNET 06.05.2023
Zvečer bo predvsem na severu in v hribovitem svetu nastalo nekaj ploh ali neviht, ponekod jih bodo lahko spremljali nalivi s sodro ali drobno točo. O teh že poročajo s Pohorja. Pokrajina na Rogli je povsem pobeljena. Ponoči se bo ozračje umirilo… »

Dopoldne še sonce, popoldne pa toča in sodra

Necenzurirano 06.05.2023
Danes in jutri bo dokaj sončno in toplo. Popoldne in zvečer bo nastalo nekaj ploh ali neviht, lokalno lahko pride tudi do toče in sodre. Danes bo povečini sončno, čez dan pa se bo oblačnost večala. Popoldne lahko najprej na Gorenjskem in Koroškem… »

Vreme: danes povečini sončno, ponekod lahko nastanejo nevihte z manjšo točo

SiolNET 06.05.2023
Danes bo povečini sončno. Popoldne in zvečer bo predvsem na severu in v hribovitem svetu zahodne Slovenije nastalo nekaj ploh, lahko tudi kakšna nevihta. Na manjših območjih lahko plohe in nevihte spremljajo nalivi s sodro ali manjšo točo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem