Povezane novice

NOVOUSTOLIČENI KRALJ IN KRALJICA RAZBURJATA S KOLAČEM: Kaj je pred ceremonijo počela slovenska predsednica? (FOTO)

Regional 06.05.2023
V Westminstrski opatiji so danes v okviru slovesnega obreda kronali Karla III., ki je na položaju nasledil lani preminulo kraljico Elizabeto II. Obred je bil zakoreninjen v skoraj 1000 letih zgodovine, obenem pa prilagojen sodobnemu Združenemu… »

Pirc Musar je kronanje Karla III. izkoristila za srečanja z državniki

RTV Slovenija 06.05.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je s soprogom Alešem Musarjem v Westminstrski opatiji v Londonu udeležila kronanja britanskega kralja Karla III. in njegove soproge Camille. Novemu kralju je ob tem zaželela veliko modrosti in razuma ter… »

FOTO: To je kralj Karel III. rekel predsednici Slovenije

Necenzurirano 06.05.2023
Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar in soprog dr. Aleš Musar sta se v Westminstrski opatiji udeležila kronanja kralja Karla III. in njegove soproge Camille. Že včeraj pa sta se udeležila tudi sprejema za voditeljice in voditelje držav… »

Predsednica republike kronanje Karla III. izkoristila tudi za srečanja z državniki

Primorske 06.05.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar se je danes s soprogom Alešem Musarjem v Westminstrski opatiji v Londonu udeležila kronanja britanskega kralja Karla III. in njegove soproge Camille. Novemu kralju je ob tem zaželela veliko modrosti in razuma… »

Tako se je za kronanje oblekla naša predsednica Nataša Pirc Musar

Zurnal24 06.05.2023
Ta tradicionalni modni dodatek je manjkal. Kronanja kralja Karla III. se je udeležila tudi naša predsednica Nataša Pirc Musar, ki je bila tudi med povabljenci sprejema, ki je bil v Buckinghamski palači. Kaj ji je rekel kralj, si lahko preberete TUKAJ… »

Kakšen je "dress code" in kako se bo za dogodek oblekla Pirc Musar?

Necenzurirano 06.05.2023
Modni navdušenci in mediji ugibajo, kakšne kreacije in barve bodo nosili člani kraljeve družine in gostje zgodovinskega dogodka? Ker bo Slovenijo na kronanju v Londonu zastopala predsednica države dr. Nataša Pirc Musar s soprogom Alešem Musarjem… »

Naša predsednica sporočila, kaj ji je dejal kralj Karl III.

Zurnal24 06.05.2023
Pirc Musarjeva o kratkem klepetu z novim kraljem. Dogodkov ob slovesnem kronanju kralja Karla III. v Združenem kraljestvu se udeležuje tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar. V petek je v Buckinghamski palači v Londonu potekal slovesen sprejem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem