Povezane novice

Marko Šuler ima tega dovolj: Sram me je

SiolNET 07.05.2023
Dramatični finale slovenskega pokala med Olimpijo in Mariborom (2:1) bo zaradi določenih sodniških odločitev še dolgo buril duhove. V taboru poražencev so prepričani, da se jim je godila krivica. Še več, šli so tako daleč, da je športni… »

Riera ni hotel govoriti o Šulerju. Izpostavil je nekoga drugega.

SiolNET 07.05.2023
Zeleno-bela nogometna pravljica se nadaljuje. Španski strateg Albert Riera je zeleni ferrari po državnem naslovu popeljal še do pokalne lovorike. Varovanci, na katere je zelo ponosen, so ga med slavjem oprhali s pivom in penino, po tekmi pa je… »

Hrvat pri Mariboru predmet posmeha na Balkanu: Najslabša enajstmetrovka vseh časov?

SiolNET 07.05.2023
Sobotni finale pokalnega tekmovanja med Olimpijo in Mariborom, na katerem je v deževnem Celju nastopilo veliko igralcev iz držav, zraslih na pogorišču nekdanje Jugoslavije, so spremljali tudi na Balkanu. Najbolj je odmeval spodletel poizkus Marka… »

Šuler ogorčen: Tega v karieri še nisem doživel, sram me je

RTV Slovenija 07.05.2023
Pokalni finale bi moral biti praznik nogometa, toda bil je kaotičen, zaznamovala ga je predvsem sporna sodniška odločitev, po kateri je iz 11-metrovke Olimpiji naslov priboril Timi Max Elšnik. Marko Šuler: "Sram me je, kam sem pripeljal Iličića."… »

Šuler: Mene je sram. Jaz ne bom tiho

Zurnal24 07.05.2023
Pri Mariboru izjemno nezadovoljni s sojenjem. Pokalni finale med Olimpijo in Mariborom v Celju je bil odločen šele v 130. minuti, ko je s strelom z bele pike zadel kapetan Ljubljančanov Timi Max Elšnik in zmajem prinesel dvojno krono. "Pulz pri… »

Nogometašem Olimpije po državnem še pokalni naslov

Dnevnik 07.05.2023
Nogometaši Olimpije so po naslovu državnega prvaka osvojili tudi pokalni naslov. V finalu pokala Pivovarne Union so v Celju po podaljšku premagali Maribor z 2:1 (0:0, 0:0). Izbranci Alberta Riere so po državnem naslovu osvojili še pokalnega. Junak… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem