Povezane novice

Na prvi razpis za boljšo letalsko povezljivost sta se prijavila le Luxair in ToMontenegro

RTV Slovenija 08.05.2023
Na prvi razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije sta se prijavila zgolj dva letalska prevoznika, luksemburški Luxair in črnogorski ToMontenegro. Letos sta sicer predvidena še dva razpisa, in sicer julija in novembra 2023. Ministrstvo za… »

Na razpis za večjo letalsko povezljivost samo dve prijavi

Dnevnik 08.05.2023
Na razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije sta se v prvem roku, ki je potekel prejšnji teden, prijavila luksemburški letalski prevoznik Luxair in črnogorski To Montenegro. Kot so danes sporočili z ministrstva za infrastrukturo, bo končna… »

Porazen odziv na razpis, ki naj bi rešil Slovenijo

Zurnal24 08.05.2023
Po programu je na prvem prednostnem seznamu skupno deset prog. Na razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije sta se v prvem roku, ki je potekel prejšnji teden, prijavila luksemburški letalski prevoznik Luxair in črnogorski To Montenegro. Kot so… »

V prvem poskusu sta zanimanje za Slovenijo pokazala le dva letalska prevoznika

Necenzurirano 08.05.2023
Slovenska vlada si najbolj želi, da bi z ljubljanskim letališčem povezali Dunaj, Bruselj, Helsinke, Kopenhagen, Atene , Madrid, Amsterdam, Prago, Berlin in Skopje. Marca sta ministra za infrastrukturo Alenke Bratušek in minister za gospodarstvo… »

Luxair in To Montenegro s prijavo na razpis za subvencije

Delo 08.05.2023
Na razpis za večjo letalsko povezljivost dve prijavi. Na razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije sta se v prvem roku, ki je potekel prejšnji teden, prijavila luksemburški letalski prevoznik Luxair in črnogorski To Montenegro. Kot so danes… »

Na razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije sta se prijavila dva letalska prevoznika

SiolNET 08.05.2023
"Javni razpis za večjo letalsko povezljivost Slovenije se je iztekel 4. maja 2023. V prvem roku sta se nanj prijavila dva letalska prevoznika: Luxair in ToMontenegro," so sporočili z ministrstva za infrastrukturo. "Končna odločitev o upravičenosti do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem