Povezane novice

Policija na protestih kmetov po ugotovitvah odbora DZ ni ravnala nezakonito

SiolNET 08.05.2023
Policija na protestih kmetov 25. aprila ni ravnala nezakonito, je danes ugotovil odbor DZ za notranje zadeve. Zbiranje obvestil so izvajali po ustaljeni praksi in v skladu z zakonom, so dejali predstavniki policije. SDS se kot predlagateljica nujne seje… »

Policija na protestih kmetov po ugotovitvah odbora DZ-ja ni ravnala nezakonito

RTV Slovenija 08.05.2023
Policija na protestih kmetov 25. aprila ni ravnala nezakonito, je sporočil odbor DZ-ja za notranje zadeve. Zbiranje obvestil je potekalo po ustaljeni praksi in v skladu z zakonom, so dejali predstavniki policije. V SDS-u so zahtevo za nujno sejo odbora… »

Besneli so in zahtevali nujno sejo, danes pa tam ni bilo nikogar

Zurnal24 08.05.2023
Policija na protestih kmetov 25. aprila ni ravnala nezakonito, je danes ugotovil odbor DZ za notranje zadeve. Zbiranje obvestil je potekalo po ustaljeni praksi in v skladu z zakonom, so dejali predstavniki policije. SDS se kot predlagateljica nujne seje… »

Obor DZ: Policija na protestih kmetov ni ravnala nezakonito

Delo 08.05.2023
Nujno sejo odbora DZ za notranje zadeve je predlagala SDS, ki pa se je naposled ni udeležila. Policija na protestih kmetov 25. aprila ni ravnala nezakonito, je danes ugotovil odbor DZ za notranje zadeve. Zbiranje obvestil je potekalo po ustaljeni praksi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem