Povezane novice

Začel se je postopek razrešitve direktorja

Delo 08.05.2023
Odvetnik Antona Crnjaca pravi, da gre za politično farso in da se krši poslovnik. Seja je bila kar dvakrat prekinjena. Današnja seja sveta mariborskega kliničnega centra, ki se je začela ob 16. uri, je bila že takoj po prvi točki prekinjena… »

Svet mariborskega UKC-ja za začetek postopka razrešitve Crnjaca

RTV Slovenija 08.05.2023
Člani sveta Univerzitetnega kliničnega centra Maribor so večinsko izglasovali sklep o začetku postopka razrešitve direktorja Antona Crnjaca. Ta ima zdaj 15 dni časa, da odgovori na očitke, nakar bo svet glasoval o razrešitvi. Predsednik sveta… »

Konec dramatične seje v UKC Maribor, Šabedru vendarle uspelo

Zurnal24 08.05.2023
Direktorju očitajo, da zanemarja svoje dolžnosti, zato bi ga radi razrešili. Člani sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor so danes večinsko izglasovali sklep o začetku postopka razrešitve direktorja Antona Crnjaca. Ta ima zdaj 15… »

Žaganje direktorja na meji zakonitosti

Dnevnik 08.05.2023
Zaradi težav z zagotovitvijo zadostne večine je predsednik sveta zavoda UKC Maribor Aleš Šabeder razvlekel sejo pozno v večer. Direktor Anton Crnjac, ki se je znašel v nemilosti ministra za zdravje, se je razrešitvi upiral s pomočjo odvetnika… »

Svet zavoda večinsko soglašal z začetkom postopka razrešitve direktorja UKC Maribor #video

SiolNET 08.05.2023
Člani sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor so danes večinsko izglasovali sklep o začetku postopka razrešitve direktorja Antona Crnjaca. Ta ima zdaj 15 dni časa, da odgovori na očitke, nato pa bo svet zavoda glasoval o morebitni… »

Drama v UKC Maribor: Že dve prekinitvi, Šabeder v škripcih

Zurnal24 08.05.2023
Želel je odstaviti direktorja, a očitno ne bo šlo tako zlahka ... Današnjo sejo sveta UKC Maribor, na kateri naj bi odločali o začetku postopka za razrešitev direktorja Antona Crnjaca, zaznamujejo številni zapleti. Najprej je direktorjev odvetnik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem