Povezane novice

Levica predlaga progresijo od 15 do 200 evrov

Dnevnik 09.05.2023
Potem ko so v Gibanju Svoboda predlagali, da bi dopolnilno zdravstveno zavarovanje preoblikovali v obvezni zdravstveni prispevek, pri čemer bi premijo ohranili enako za vse, v Levici predlagajo uvedbo progresije. Mesečni prispevek bi znašal od 15 do… »

Obvezni zdravstveni prispevek odvisen od višine posameznikove plače?

RTV Slovenija 09.05.2023
Iz Levice so sporočili, da koalicijske stranke trenutno usklajujejo predlog, ki predvideva, da bo nadomestilo dopolilnega zdravstvenega zavarovanja odvisno od višine plače. Iz Gibanja Svoboda sporočajo, da je za zdaj predviden fiksen prispevek 35… »

Nov predlog: Za dodatno zavarovanje med 15 in 200 evri

Zurnal24 09.05.2023
V Levici prehiteli Goloba in pripravili progresivno lestvico za plačevanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, ki že buri duhove. "Predlog, ki smo ga pripravili, je boljša in pravičnejša rešitev kot samo čisti prenos dopolnilnega zavarovanja v… »

NOV PREDLOG ZA PLAČILO OBVEZNEGA ZDRAVSTVENEGA PRISPEVKA: Glede na prihodek ali fiksno po ceni 35 evrov?

Regional 09.05.2023
V Levici so pripravili predlog za progresiven obvezen zdravstveni prispevek, po katerem bi bila višina prispevka odvisna od višine posameznikove plače in ki ga interno usklajujejo s koalicijskimi partnerji. Iz Gibanja Svoboda pa so sporočili, da je v… »

Od 15 do 200 evrov zdravstvenega prispevka na mesec

Delo 09.05.2023
Ob preoblikovanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Levica predlaga uvedbo progresivnosti. Koalicija o predlogu predvidoma v četrtek. V nadaljevanju preberite: Povprečna bruto plača za januar je znašala nekaj centov manj kot 2145 evrov. Nekoliko… »

Progresivno

Delo 09.05.2023
Ob preoblikovanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja stranka Levica predlaga uvedbo progresivne lestvice. Povprečna bruto plača za januar je znašala nekaj centov manj kot 2.145 evrov. Nekaj nad tem zneskom pa bi po predlogu Levice začeli zavezanci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem