Povezane novice

Putin na vojaški paradi: "Proti naši domovini poteka prava vojna"

RTV Slovenija 09.05.2023
Na Rdečem trgu v Moskvi je potekala vojaška parada ob obletnici konca druge svetovne vojne v Evropi. Ruski predsednik Vladimir Putin je na paradi ostro kritiziral politiko Zahoda, češ da sejejo sovraštvo in rusofobijo in izzivajo spopade. Mediji so… »

Von der Leyen podprla ustanovitev sodišča za ruske zločine. Na vzhodu Ukrajine ubit novinar AFP-ja.

RTV Slovenija 09.05.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je na dan Evrope obiskala ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega. Generalni sekretar ZN-a Antonio Guterres je medtem presodil, da ni možnosti za pogajanja, saj sta obe strani prepričani o… »

FOTO: Po Putinu v resnih zdravstvenih težavah Lukašenko?

Necenzurirano 09.05.2023
Na današnji proslavi ob 78. obletnici zmage nad nacizmom v Moskvi, ki jo je spremljala sicer tradicionalna, a dodobra okrnjena vojaška parada, je za nekaj dvignjenih obrvi poskrbel beloruski predsednik Aleksander Lukašenko. 68-letni Lukašenko se ni… »

Na Putinovi paradi le en tank #video #vŽivo

SiolNET 09.05.2023
Čeprav je vojaška parada v Moskvi običajno priložnost, da Rusija pokaže svojo vojsko, je letos skozi Rdeči trg peljal le en tank. Da bi bila zadeva še bolj zanimiva, je šlo za tank T-34, izdelan pred 89 leti, torej še preden se je Putin sploh… »

ZDA napovedale še 1,2 milijarde dolarjev vojaške pomoči Ukrajini

Delo 09.05.2023
Medtem je Rusija izvedla nove napade na Ukrajino. Rusija je danes, ko praznuje obletnico poraza nacistične Nemčije leta 1945, izvedla nove napade na Ukrajino. Po poročanju medijev, ki se sklicujejo na navedbe ukrajinskih predstavnikov, je ruska stran… »

Vladimir Putin na slavnostni paradi: Proti Rusiji so sprožili pravo vojno

Delo 09.05.2023
Glavna parada ob dnevu zmage v Moskvi je tradicionalno ogromen prikaz ruske vojaške opreme, vendar je letošnja zaradi varnostnih razlogov zaprta za javnost. V Moskvi poteka vojaška parada ob obletnici zmage nad nacistično Nemčijo, na kateri je ruski… »

[Video] Ruska parada zaznamovana z enim samim tankom

Nova 24TV 09.05.2023
Foto: epa Ruska parada ob tradicionalni obletnici zmage nad nacizmom letos poteka v skladu z vojnimi uspehi na trenutni ukrajinski fronti – v okrnjeni obliki, veliko skromnejši kot prejšnja leta. Oblasti se zavedajo, da ljudem zaradi debakla v… »

#foto Putin ob dnevu zmage: Proti naši domovini poteka vojna

Dnevnik 09.05.2023
V Moskvi poteka vojaška parada ob obletnici zmage nad nacistično Nemčijo, na kateri je ruski predsednik Vladimir Putin zatrdil, da je svet trenutno na prelomnici. Proti Rusiji po njegovih besedah poteka prava vojna, v kateri da ta brani svojo… »

Putin udrihal po Zahodu, vojska zasedla moskovske ulice

Zurnal24 09.05.2023
Vladimir Putin je dejal, da je civilizacija na prelomnici. Zahod vodi vojno proti Rusiji, je zatrdil. V Moskvi poteka vojaška parada ob obletnici zmage nad nacistično Nemčijo, na kateri je ruski predsednik Vladimir Putin zatrdil, da je svet trenutno na… »

Putin / »Mirno prihodnost ovirajo zahodne elite, ki sejejo semena sovraštva in rusofobije«

Mladina 09.05.2023
Putin ob dnevu zmage zatrdil, da proti Rusiji poteka vojna. V Moskvi poteka vojaška parada ob obletnici zmage nad nacistično Nemčijo, na kateri je ruski predsednik Vladimir Putin zatrdil, da je svet trenutno na prelomnici. Proti Rusiji po njegovih… »

Putin nagovoril narod: Zahod je pozabil, kdo je premagal naciste

Necenzurirano 09.05.2023
V Rusiji danes slavijo enega najpomembnejših praznikov, praznovanje dneva zmage Sovjetske zveze nad nacizmom, ki ga običajno obeležijo z razkošno vojaško parado na Rdečem trgu. Letošnje slavje se je zaradi vojne v Ukrajini začelo ob poostrenih… »

Putin ob dnevu zmage zatrdil, da proti Rusiji poteka vojna

Primorske 09.05.2023
V Moskvi poteka vojaška parada ob obletnici zmage nad nacistično Nemčijo, na kateri je ruski predsednik Vladimir Putin zatrdil, da je svet trenutno na prelomnici. Proti Rusiji po njegovih besedah poteka prava vojna, v kateri da ta brani svojo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem