Povezane novice

Andreas Leknessund prevzel vse obveznosti

Dnevnik 09.05.2023
Četrta etapa kolesarske dirke po Italiji se je razpletla povsem po okusu prvega favorita za končno zmago Remca Evenepoela. Francoz Aurelien Paret-Peintre je dobil etapo, Norvežan Andreas Leknessund pa je prevzel majico vodilnega na Giru. Na Giru se je… »

Roglič videl prvo Evenepoelovo šibko točko

Delo 09.05.2023
Gorska etapa na jugu Italije je prinesla malo razburjenja, čeprav je bila peklenska bitka na izčrpavanje. V nadaljevanju preberite: Prva gorska preizkušnja 106. Gira se je razpletla po željah in napovedih Remca Evenepoela (Soudal Quick Step). Na… »

Leknessund z drugim mestom do rožnate majice, pri Jumbu Vismi zadovoljni z Rogličevim dirkanjem

RTV Slovenija 09.05.2023
Francoz Aurelien Paret-Peintre (AG2R Citroën) je zmagal na prvi razgibani etapi letošnje Dirke po Italiji. Drugo mesto je zasedel Norvežan Andreas Leknessund (DSM) in s tem oblekel rožnato majico, saj je glavnina z Remcom Evenepoelom zaostala dve… »

Iz bolnišnice se je oglasil Tratnik: Operacija je bila uspešna

SiolNET 09.05.2023
"Operacija je bila uspešna in pravočasna, da lahko spremljam fante iz Jumbo-Visme na Dirki po Italiji," je 33-letni Idrijčan Jan Tratnik sporočil prek družbenih omrežij iz bolniške postelje v Amsterdamu, kjer je prestal operacijo na levem kolenu… »

Francoz do etapne zmage, mladi Norvežan pa prevzel skupno vodstvo

SiolNET 09.05.2023
Zmagovalec četrte etape 106. Dirke po Italiji je Francoz Aurelien Paret-Peintre (AG2R Citroën), drugo mesto pa je na 175 kilometrov dolgi preizkušnji od Venose do Laga Lacena zasedel 23-letni Norvežan Andreas Leknessund (DSM), ki je prevzel tudi… »

Leknessund je slekel Evenepoela, Roglič modro opazoval

Delo 09.05.2023
Izredno težka gorska etapa na Giru. Imamo novega nosilca rožnate majice, a to ni Primož Roglič. Spremljali smo v živo Etapa vseh etap že četrti dan letošnjega Gira. Ognjemet moči, na vso moč so drveli kolesarji na 175 kilometrov dolgi gorski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem