Povezane novice

Šuler si je premislil glede Tolića, Hrvati Mariboru za Vipotnika ne ponujajo le denarja

SiolNET 09.05.2023
V taboru Maribora še premlevajo prizore s sobotnega finala pokalnega tekmovanja, v katerem so se spogledovali z zmago nad Olimpijo, na koncu pa po stresnih dogodkih v izdihljajih podaljška ostali brez vsega. Športni direktor Marko Šuler je bil sprva… »

Pri NZS bodo analizirali organizacijo finala pokala

SiolNET 09.05.2023
Nogometna zveza Slovenije je v soboto v Celju organizirala finale slovenskega pokala. Pokal, ki ga je osvojila Olimpija po zmagi z 2:1 nad Mariborom, je minil v znamenju izgredov navijačev in prekinitve po uri tekme, ko so Viole na igrišče zmetale kup… »

Tolićev agent začuden nad odzivom Šulerja: S to potezo je pljunil tudi na Dinamo

SiolNET 09.05.2023
Kakšna bo usoda Marka Tolića pri NK Maribor? Bo v tej sezoni še dobil priložnost, bo morda podaljšal sodelovanje tudi za prihodnjo sezono? Sodeč po besedah njegovega zastopnika Andyja Bare, je 26-letni Zagrebčan resno razmišljal o tem, da bi… »

NZS z revizijo izvedbe finala Pokala Slovenije

RTV Slovenija 09.05.2023
Incidenti, ostre besede in kup prahu, ki se je dvignil ob sobotnem finalu Pokala Slovenije v Celju, bodo pod drobnogledom Nogometne zveze Slovenije, ki bo preučila, kaj je šlo narobe pri izvedbi. Burno dogajanje med srečanjem in po finalni tekmi med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem