Povezane novice

POSLEDICE NESREČE NA PRIMORSKI AVTOCESTI ODSTRANJENE: Zaprt ostaja počasni pas (FOTO)

Regional 09.05.2023
Na primorski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče, zaradi katere je bila cesta zaprta med Vrhniko in Logatcem proti Kopru, ostaja zaprt počasni pas, poroča prometnoinformacijski center. Zaradi zastoja na primorski avtocesti na štajerski… »

GOREČ AVTO ZAPRL VIPAVSKO HITRO CESTO: V plamenih tovorno vozilo (FOTO)

Regional 09.05.2023
Zaradi gorečega vozila je zaprta vipavska hitra cesta med razcepom Nanos in Vrtojba, med Razdrtim in Vipavo v smeri proti Italiji. Obvoz je možen po regionalni cesti med Razdrtim in Vipavo. Prometna nesreča pa je danes zaprla tudi primorsko avtocesto… »

Primorska avtocesta znova odprta, pri Vipavi goreče vozilo

SiolNET 09.05.2023
Primorska avtocesta med Vrhniko in Logatcem proti Kopru je bila zaprta zaradi prometne nesreče. Zdaj je ponovno odprta, promet ostaja upočasnjen, poroča prometnoinformacijski center. Posledice prometne nesreče na primorski avtocesti med Vrhniko in… »

Nesreči zaprli primorsko in vipavsko avtocesto

Dnevnik 09.05.2023
Malo po enajsti uri dopoldne se je na primorski avtocesti pred izvozom Logatec v smeri Kopra pripetila prometna nesreča, ko je tovornjak s priklopnikom trčil v odbojno ograjo in se postavil prek avtoceste tako, da je bil promet popolnoma onemogočen. V… »

Pripravite se na kaos: primorska avtocesta zaprta zaradi nesreče!

Zurnal24 09.05.2023
S prometno informacijskega centra so sporočili, da je avtocesta med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprta zaradi prometne nesreče. "Primorska avtocesta je med Vrhniko in Logatcem proti Kopru zaprta zaradi prometne nesreče. Obvoz za osebna vozila je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem