Povezane novice

Slovenci na generalki pred SP premagali Dance

SiolNET 09.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi za svetovno prvenstvo elitne divizije s 3:1 premagala Dansko in generalko za vrhunec sezone opravila zmagovito. Varovanci Matjaža Kopitarja, ki je bil z videnim zelo zadovoljen, bodo… »

Za popotnico na SP risi zmagali na Danskem

RTV Slovenija 09.05.2023
Slovenski hokejisti so z zmago končali pripravljalno obdobje pred svetovnim prvenstvom elitne divizije v Rigi, kamor bodo odpotovali v sredo dopoldne. Na zadnji tekmi so v Köbenhavnu s 3:1 premagali Dansko. Razmerje v strelih je bilo sicer 26:17 za… »

Odlična generalka risov za mundial

Delo 09.05.2023
Slovenska reprezentanca je v danski metropoli slavila zmago s 3:1 in zdaj lahko optimistično pričakuje osrednje tekmovanje sezone v Rigi. Slovenska hokejska reprezentanca se je v prav spodobni luči med pripravami za bližnje svetovno prvenstvo… »

Risi z veliko zmago na SP

Zurnal24 09.05.2023
Slovenci z odlično popotnico na SP v Rigo. Slovenska hokejska reprezentanca je z zmago končala pripravljalno obdobje pred svetovnim prvenstvom elitne skupine v Rigi. Slovenci so na zadnji testni tekmi pred SP v danes Koebenhavnu premagali Dansko s 3:1… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem