Povezane novice

Ruska vojaka zavrnila boj v Ukrajini. To ju je doletelo.

SiolNET 10.05.2023
Ruska vojaka s Kamčatke sta bila obsojena na dve leti in pol zapora, ker se nista hotela bojevati v Ukrajini, je danes sporočilo združenje za človekove pravice OVD-Info. Lani je predsednik Vladimir Putin uvedel spremembe kazenskega zakonika, ki… »

Von der Leyen / »Pravica zahteva odgovornost za ruske vojne zločine«

Mladina 10.05.2023
Predsednica Evropske komisije je včeraj v Kijevu podprla ustanovitev posebnega sodišča za ruske zločine v Ukrajini. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je včeraj v Kijevu podprla ustanovitev posebnega sodišča za ruske zločine v… »

Ukrajina / Ubit videokoordinator francoske tiskovne agencije AFP

Mladina 10.05.2023
Tiskovna agencija je smrt Armana Soldina označila za grozen opomin na tveganja in nevarnosti, s katerimi se vsak dan soočajo novinarji v Ukrajini. V obstreljevanju blizu mesta Časiv Jar na vzhodu Ukrajine je bil v torek ubit videokoordinator francoske… »

Novinar AFP Arman Soldin je bil ubit na vzhodu Ukrajine

Delo 10.05.2023
Tiskovna agencija AFP je smrt Soldina označila za grozen opomin na tveganja in nevarnosti, s katerimi se vsak dan soočajo novinarji v Ukrajini. V obstreljevanju blizu mesta Časiv Jar na vzhodu Ukrajine je bil v torek ubit videokoordinator francoske… »

Na vzhodu Ukrajine ubit novinar francoske tiskovne agencije

Primorske 10.05.2023
V obstreljevanju blizu mesta Časiv Jar na vzhodu Ukrajine je bil v torek ubit videokoordinator francoske tiskovne agencije AFP Arman Soldin, so povedali novinarji AFP, ki so bili priča napadu. Tiskovna agencija je smrt Soldina označila za grozen opomin… »

V Moskvi dan zmage, v Kijevu dan Evrope

Dnevnik 10.05.2023
Kremelj je iz varnostnih razlogov, najbrž pa tudi v strahu pred protivojnimi protesti, osiromašil slovesnosti ob dnevu zmage nad nacizmom, ki je najbolj priljubljen praznik v Rusiji in tvori temeljno vez ruske nacije. Predsednica evropske komisije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem