Povezane novice

Prvo poglavje milanskega derbija Interju, ki ima prednost dveh golov

RTV Slovenija 10.05.2023
V drugem polfinalnem večeru Lige prvakov so na mestnem derbiju med Milanom in Interjem z 0:2 zmagali črno-modri, za katere sta že v uvodne četrt ure zadela Edin Džeko in Henrik Mhitarjan. Samir Handanović (sedel je na klopi) in soigralci so blizu… »

Sprva enosmeren promet, hitro 0:2 na mestnem obračunu

Zurnal24 10.05.2023
Inter hitro dvakrat v polno. Po 1:1 na tekmi med madridskim Realom in Manchester Unitedom sta v drugem polfinalu lige prvakov na zelenico San Sira stopila mestna tekmeca AC Milan in Inter, na papirju so bili domačini rdeče-črni. A ti so se zelo hitro… »

Milanski derbi po okusu črno-modrih

Delo 10.05.2023
Nogometaši Interja so v treh minutah z goloma Džeka in Mkhitaryana stopili na prag finala lige prvakov. Milan ni unovčil premoči v drugem polčasu. Veteran Edin Džeko je znova pokazal, da je najboljši, ko je najbolj potrebno. Napadalec iz BiH je v… »

Interju prvi mestni polfinalni dvoboj v ligi prvakov

Dnevnik 10.05.2023
Mednarodni "Derby della Madonnina", kot na Apeninskem polotoku imenujejo tekme mestnih tekmecev iz Milana, se je končal z zmago izbrancev Simoneja Inzaghija. Za trikratne zmagovalce lige prvakov iz 1964, 1965 in 2010 sta zadela Bošnjak Edin Džeko v… »

Ancelotti: Zaslužili smo si zmago; Guardiola ima že ideje za naslednji teden

RTV Slovenija 10.05.2023
"Ko smo bili boljši, je Real zadel, ko so bili Španci boljši, smo mi zadeli. Tekma je bila res tesna," je kratek komentar Pepa Guardiole, ki je odlično povzel prvo polfinalno tekmo Lige prvakov med Realom in Manchester Cityjem (1:1). Neodločen izid… »

Liga prvakov: Pri Milanu na trnih zaradi poškodbe Rafaela Leaa

Dnevnik 10.05.2023
Na drugem polfinalnem obračunu v ligi prvakov se bosta danes ob 21. uri na San Siru udarila mestna tekmeca in velika rivala Milan in Inter. V tretje gre rado. Tako bržkone razmišljajo pri Interju pred današnjim prvim polfinalnim obračunom z večnim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem