Povezane novice

Na Ptuju napadalca na policista umirili s silo

SiolNET 11.05.2023
Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Maribor obravnavajo kaznivo dejanje napada na uradno osebo, so sporočili z mariborske policijske uprave. Osumljena oseba je v sredo v dopoldanskem času na Ptuju napadla… »

Na Ptuju se je zgodil napad na policista

Spodnje Podravje 11.05.2023
Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor obravnavajo kaznivo dejanje napada na uradno osebo. Osumljena oseba je včeraj, 10. maja 2023, v dopoldanskem času na Ptuju napadla uniformiranega policista, zaradi česar so bila… »

Na Ptuju napadel uniformiranega policista

Dnevnik 11.05.2023
Mariborski kriminalisti obravnavajo kaznivo dejanje napada na uniformiranega policista, do katerega je prišlo v sredo dopoldne na Ptuju. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so zoper napadalca uporabili prisilna sredstva, ko so ga obvladali, pa… »

Pred domačo hišo napadli šefa največjega trgovca z zdravili v državi

SiolNET 11.05.2023
Konec aprila so neznanci pred domačo hišo napadli Žigo Hienga, predsednika uprave Salusa, največjega trgovca z zdravili v državi, poroča portal Necenzurirano, to pa so potrdili tudi v podjetju. Skupina več oseb je Hienga ustrahovala, nekatere pa so… »

Pred hišo napadli šefa največjega trgovca z zdravili v državi

Necenzurirano 11.05.2023
Kdo je ustrahoval predsednika uprave Salusa? Policija potrdila, da je prejela prijavo zoper znano osebo. 400 milijonov poslov z javnimi naročili v letu dni Dolgoletna skrivnost: kdo vse so lastniki Salusa? Za zdaj neznane osebe so konec prejšnjega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem