Povezane novice

NAPAD Z NOŽEM NA KOPRSKI ŽELEZNIŠKI POSTAJI: Policisti primer preiskujejo

Regional 11.05.2023
Koprski policisi so včeraj popoldan dobili obvestilo, da je v prostorih koprske železniške postaje 36-letnega moškega v sanitarijah neznanec poškodoval z nožem. Najprej sta se prerivala, neznani moški je nato potegnil iz žepa manjši nož in… »

Pijan in brez izpita trčil v ograjo, nato pa obstal na prehitevalnem pasu

Zurnal24 11.05.2023
30-letnik je trčil v betonsko ograjo in obstal na prehitevalnem pasu, policisti so na kraju ugotovili, da je moški vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, hkrati pa mu je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,74 mg/l. Včeraj, ob… »

Na stranišču železniške postaje ga je napadel z nožem

Zurnal24 11.05.2023
Neznanec je 36-letnega moškega, prijavitelja, napadel v sanitarijah. Na koprski železniški postaji je včeraj prišlo do incidenta, so sporočili policisti PU Koper. Neznanec je 36-letnega moškega, prijavitelja, napadel v sanitarijah. Najprej sta se… »

Neznanec porezal 36-letnega moškega v sanitarijah koprske železniške postaje

RTV Slovenija 11.05.2023
V sanitarijah koprske železniške postaje je v sredo 36-letnega moškega neznanec poškodoval z nožem. Moška sta se najprej prerivala, nato pa je eden potegnil iz žepa manjši nož in drugega porezal. 36-letnik, ki je bil lažje poškodovan… »

Porezal ga je z nožem

Primorske 11.05.2023
Včeraj popoldne so policiste obvestili, da je v prostorih koprske železniške postaje 36-letnega moškega v sanitarijah neznanec poškodoval z nožem. Najprej sta se prerivala, neznani moški je nato potegnil iz žepa manjši nož in prijavitelja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem