Povezane novice

Zakaj inšpekcija ne ustavi gradnje Jankovićeve kanalizacije?

Nova 24TV 11.05.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković. Vir: STA Predsednica države Nataša Pirc Musar je ponovno pozvala župana občine Ljubljane, naj pridobi potrebna dovoljenja za nadaljevanje gradnje zloglasnega kanala C0. Njen poziv je utemeljen na dejstvih, ki jih je… »

Predsednica: Treba je odpraviti dvome, da bi Kanal C0 lahko trajno ogrožal pravico do pitne vode

RTV Slovenija 11.05.2023
"Vnovič pozivam, da začasno prekinete gradnjo kanala C0 in končate postopek za pridobitev presoje vplivov na okolje," se je v odgovoru županu Jankoviću na posredovano dokumentacijo glede gradnje kanala C0 odzvala predsednica republike Nataša Pirc… »

Pirc Musarjeva se ne da, Jankoviča poziva, naj takoj prekine z delom

Zurnal24 11.05.2023
Predsednica države ljubljanskega župana poziva, naj začasno prekine z deli na kanalu C0. "Verjamem, da vam nikakor ni vseeno za zdravje ljudi," pravi. V nedavnem intervjuju za SiolNET je ljubljanski župan Zoran Janković dejal, da je predsednici… »

Pirc Musar Jankoviću: "Pozivam vas, da začasno prekinete gradnjo kanala C0"

Necenzurirano 11.05.2023
Predsednica države v zvezi z gradnjo kanala C0 županu Mestne občine Ljubljana Zoranu Jankoviću sporoča, da obžaluje, da ni bilo zelo potrebne javne razprave o projektu. Poleg tega ga poziva naj konča postopek pridobitev presoje vplivov na okolje… »

Predsednica republike spet pozvala Jankovića k ustavitvi gradnje kanala C0

Delo 11.05.2023
Nataša Pirc Musar je ljubljanskega župana tudi opomnila, da je soodgovoren za zdravje ljudi. »Verjamem, da vam nikakor ni vseeno za zdravje ljudi, za katero ste kot župan soodgovorni. Zato vas vnovič pozivam, da začasno prekinete gradnjo kanala C0… »

Pirc Musarjeva Jankoviću: Začasno prekinite gradnjo

SiolNET 11.05.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je ljubljanskega župana Zorana Jankovića pozvala k čimprejšnji pridobitvi neodvisno izvedene presoje vplivov na okolje in okoljevarstvenega soglasja za kanal C0. Ponovno se je zavzela za začasno prekinitev gradnje… »

Pirc Musar Jankovića pozvala k čimprejšnji izvedbi presoje vplivov na okolje za kanal C0

Dnevnik 11.05.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je ljubljanskega župana Zorana Jankovića pozvala k čimprejšnji pridobitvi neodvisno izvedene presoje vplivov na okolje in okoljevarstvenega soglasja za kanal C0. Ponovno se je zavzela za začasno prekinitev gradnje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem