Povezane novice

Pedersen v družbi Rogliča in Mohoriča

Dnevnik 11.05.2023
Šesta etapa kolesarske dirke po Italiji, ki je potekala v Neaplju in okolici, je postregla s še šestim zmagovalcem v šestih dneh. Danec Mads Pedersen je dobil ciljni sprint glavnine in zaključil karierni slam etapnih zmag na vseh treh tritedenskih… »

Rogliča težave s kolesom niso bremenile, za konec šprint in razočaranje dvojice

SiolNET 11.05.2023
Četudi ni na sporedu gorska etapa, je lahko v kolesarstvu vselej napeto in razburljivo. Zlasti v zaključkih. Nič drugače ni bilo v šesti etapi Dirke po Italiji. Primož Roglič je imel težave s kolesom, ko je glavnina navila tempo pri lovljenju dveh… »

Pri Rogliču ni šlo brez nervoze, težavo so mirno rešili

SiolNET 11.05.2023
Na prestižni Dirki po Italiji spet ni šlo brez drame. Primož Roglič je imel v šesti etapi v neprijetnem trenutku težave s kolesom, ko je glavnina na vso moč lovila ubežnika. Zamenjati je moral kolo, vendar se je na koncu vse srečno izšlo, da ni… »

Evenepoel ustrelil puščico proti Rogliču: Občutek imam, da je nervozen

SiolNET 11.05.2023
Da je vsega 23-letni Remco Evenepoel odličen kolesar, je jasno vsem. Da je dober retorik, prav tako. Po četrtkovi etapi je spregovoril o Primožu Rogliču in se dotaknil njegove vožnje v glavnini, kakor tudi njegove ekipe Jumbo-Visme. Sportal Pri… »

Sprint v Neaplju dobil Pedersen, Roglič 15 km pred ciljem menjal kolo

RTV Slovenija 11.05.2023
Mads Pedersen (Trek Segafredo) je zmagovalec 6. etape Dirke po Italiji. Danski kolesar je bil najmočnejši v sprintu v Neaplju, potem ko sta bila ubežnika ujeta 300 metrov pred ciljem. Primož Roglič je bil z istim časom kot zmagovalec 44. "Zelo sem… »

Pedersen zmagal, Roglič spet s šok terapijo v cilju

Delo 11.05.2023
Ubežnika sta bila ujeta 300 metrov pred ciljem! Po 150-kilometrih bega! Ravno ko smo bili že prepričani, da bo današnja etapa minila brez stresa, je sledila šok terapija, spet z Rogličem v glavni vlogi. Hribovita, 162 kilometrov dolga etapa okoli in… »

Pedersenu šesta etapa, Roglič po težavah končal v glavnini

Primorske 11.05.2023
Danski kolesar Mads Pedersen (Trek-Segafredo) je zmagovalec šeste, 162 km dolge ravninske etape dirke po Italiji, ki se je začela in končala v Neaplju. Slovenski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je 15 km pred koncem imel nekaj mehanskih težav, a je… »

Roglič ob koncu etape v novih težavah

Zurnal24 11.05.2023
Slovenski as se je moral v zaključku etape znova potruditi, da se je obdržal v glavnini. Slovenski kolesarski as Primož Roglič se je v zadnjih kilometrih šeste etape, ki se je začela in končala v Neaplju, znašel v težavah. Zaradi okvare na kolesu… »

Posnetki razkrili, Remco si je za padec kriv čisto sam! To je počel med vožnjo ...

Zurnal24 11.05.2023
Remco Evenepoel je na sredini peti etapi dirke po Italije kar dvakrat padel. Kot so razkrili posnetki, si je bil pri drugem kriv povsem sam. Avstralec Kaden Groves je dobil peto etapo dirke po Italiji. V ciljnem sprintu 171 km dolge preizkušnje od… »

Remco v hudih bolečinah, takšno etapo bo moral danes preživeti

Zurnal24 11.05.2023
Pred brutalno petkovo gorsko etapo čaka kolesarje dirke po Italije še razgibana četrtkova etapa s ciljem na položnih cestah Neapeljskega zaliva. Navijači pa bodo z velikim zanimanjem spremljali predvsem vožnjo Remca Evenepoela, ki naj bi po dveh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem