Povezane novice

Koliko izkušenj s svetovnimi prvenstvi imajo Slovenci?

SiolNET 11.05.2023
Selektor slovenske hokejske reprezentance Matjaž Kopitar je na seznam za svetovno prvenstvo uvrstil tri vratarje, osem branilcev - po poškodbi je Matica Podlipnika zamenjal Nejc Stojan - in 14 napadalcev z različnimi izkušnjami igranja na svetovnih… »

"Nikakor ne bomo vstopili z mislijo 'kar bo, pa bo'"

SiolNET 11.05.2023
"Veliko fantov podobnega letnika nas je že dolgo časa v reprezentanci, a nam za zdaj še ni uspelo obstati, tako da je želja res velika. Ne bo lahko, za nas bo vsaka tekma težka. Priložnosti bomo iskali proti nižje uvrščenim reprezentancam, smo pa… »

Vrnitev Ricciarda že sredi te sezone?

SiolNET 11.05.2023
Daniel Ricciardo po neslavnem slovesu od McLarna še ni odpisal dirkanja v formuli 1. Letos je 33-letnik rezervni voznik Red Bulla, a "dirka" le v simulatorju. Redni sedež želi za sezono 2024. A zdaj so vzniknile govorice, da utegne v Alpha Tauriju… »

Še osmi zmagovalec v osmih letih?

SiolNET 11.05.2023
Svetovno prvenstvo v reliju se nadaljuje z dirko na Portugalskem. Gre za najbolj nepredvidljivo dirko leta, saj smo v zadnjih sedmih izvedbah videli kar sedem različnih zmagovalcev. Tako izenačene sezone, kot je letošnja, že dolgo ni bilo: prvih pet v… »

"Kam so zašli pri Ferrariju in Mercedesu?"

SiolNET 11.05.2023
Red Bull je na prvih petih dirkah prvenstva formule 1 osvojil kar 224 točk od možnih 235. Kakšna premoč! Poglejte še nekaj drugih podatkov, ki temu pritrjujejo. Pa pravi šef ekipe Christian Horner, da niso med zimo naredili prav ničesar posebnega… »

Finci bodo branili lovoriko, drugi pa napadali

Dnevnik 11.05.2023
S tekmo med Finsko in ZDA se bo jutri začelo SP elitne divizije v hokeju na ledu. Gostitelja bosta Tampere (Finska) in Riga (Latvija), kjer bo igrala tudi Slovenija. Naslov bodo branili Finci, največ uspeha pa so doslej imeli Kanadčani. Letošnje SP bi… »

Sin in oče iz Slovenije, ki mešata štrene svetovni eliti

SiolNET 11.05.2023
"Z razlogom sem najboljši zasebni voznik. Tudi mešam štrene tovarniškim voznikom. Sem kar ponosen, da," je po tretjini svetovnega prvenstva v motokrosu povedal Jan Pancar, desetouvrščeni v razredu MX2. Medtem ko imajo vozniki tovarniških ekip za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem