Povezane novice

ZZZS: Javni seznam opravljenih storitev prinaša transparentnost. Zdravniki ogorčeni.

RTV Slovenija 11.05.2023
"150 obravnav v enem dnevu in 40 obravnav v drugem dnevu je primerljivo kot dan in noč, kot jabolko in hruška," je družinska zdravnica Tanja Šeligo Drame opozorila na problematičnost objave seznama storitev. ZZZS: Vzpostavljamo transparentnost. Zavod… »

Število zdravstvenih obravnav: Med najbolj “pridnimi” se imena ponavljajo

Dnevnik 11.05.2023
Javnost ima zdaj dostop do podatkov o storilnosti v zdravstvu. Med zdravniki, ki so imeli največ obravnav v posameznem mesecu, se večkrat pojavijo ista imena. Objava je spomnila tudi na številne slabosti dosedanjega uravnavanja tempa dela. Objava… »

Ti zdravniki pričakujejo opravičilo ministrstva

Zurnal24 11.05.2023
Pričakujejo umik podatkov in opravičilo. V Sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides pričakujejo umik podatkov o opravljenih zdravstvenih storitvah po posameznih zdravnikih, ki jih je na spletni strani začel objavljati ZZZS. Ob tem k… »

V Fidesu pričakujejo umik objavljenih podatkov o opravljenih zdravstvenih storitvah in opravičilo

Primorske 11.05.2023
V Sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije Fides pričakujejo umik podatkov o opravljenih zdravstvenih storitvah po posameznih zdravnikih, ki jih je na spletni strani začel objavljati ZZZS. Ob tem k opravičilu pozivajo ZZZS, ministrstvo za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem