Povezane novice

ZNANIH JE VEČ PODROBNOSTI O NESREČI NA PRIMORSKI AVTOCESTI: V predoru Kastelec trčila tovorno vozilo in kombi

Regional 12.05.2023
Danes ob 6.43 so koprske policiste obvestili, da se je v tunelu Kastelec zgodila prometna nesreča, zato so tunel zaprli. Urejen je bil obvoz na regionalno cesto. Fotografija je simbolična. Na kraju so policisti ugotovili, da je 70-letni voznik kombija… »

Prometna nesreča v predoru

Primorske 12.05.2023
Ob 6.43 je bila policija obveščena, da se je v tunelu Kastelec zgodila prometna nesreča, zato so tunel zaprli. Urejen je bil obvoz na regionalno cesto. LJUBLJANA > Na kraju so policisti ugotovili, da je 70-letni voznik kombija iz Kopra vozil po desnem… »

Primorska avtocesta po nesreči v predoru Kastelec proti Ljubljani znova prevozna

Dnevnik 12.05.2023
Primorska avtocesta je po poročanju prometnoinformacijskega centra po nesreči v predoru Kastelec v smeri proti Ljubljani znova prevozna. Po prvih informacijah policije je tovorno vozilo v predoru zaradi neprilagojene hitrosti trčilo v zadnji del… »

Primorska avtocesta znova prevozna

SiolNET 12.05.2023
Primorska avtocesta je po nesreči med predorom Kastelec in Kozino proti Ljubljani znova prevozna. Po prvih informacijah policije je tovorno vozilo v predoru zaradi neprilagojene hitrosti trčilo v zadnji del kombija, nihče od udeleženih pa ni huje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem