Povezane novice

Joker Out po uvrstitvi v finale: Pri nastopu lahko nadgradimo le še eno stvar

SiolNET 12.05.2023
Potem ko so si zagotovili vstopnico v finale Evrovizije, so Joker Out razkrili, kaj se jim je podilo po glavi med razglasitvijo finalistov in kaj napovedujejo za soboto. Med 26 državami, ki bodo nastopile v finalu 67. izbora za pesem Evrovizije v… »

Joker Out osvojil finale Eurosonga!

Spodnje Podravje 12.05.2023
Joker Out, slovenska skupina, je s svojim izjemnim nastopom v polfinalu Eurosonga v Liverpoolu dosegla svoje mesto v sobotnem finalu. Mladi glasbeniki so se ob razglasitvi zmagovalcev preplavili s čustvi in veseljem. Današnji polfinalni večer je bil… »

Naši fantje gredo v finale

Gorenjski glas 12.05.2023
Joker Out so se na drugem predizboru za Pesem Evrovizije odrezali več kot odlično. Tudi stavnice so jim za ta večer kazale dobro. Ob koncu predizbora sta jih voditeljici prebrali kot zadnje, desete srečneže, ki so si pripeli vstopnico za sobotni… »

Evrovizija: So organizatorji zato z razglasitvijo Slovenije čakali do konca?

Zurnal24 12.05.2023
Joker Out so Sloveniji priborili nastop v finalu Evrovizije. Bilo je napeto, saj do konca nismo vedeli, ali je fantom uspelo ali ne. Albanija, Ciper, Estonija, Belgija, Avstrija, Litva, Poljska, Avstralija, Armenija in ... Slovenija. Po tem vrstnem redu… »

Joker Out romajo v finale: "Upali smo, da bodo kamere prišle do nas. In tudi so."

RTV Slovenija 12.05.2023
"Delo, ki smo ga vložili v zadnjih šestih mesecih, se je obrestovalo,” je po uvrstitvi v finale dejal Nace Jordan, baskkitarist skupine Joker Out, ki je bila s svojim nastopom izjemno zadovoljna. Izmed 26 nastopajočih se bodo v soboto na oder podali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem