Povezane novice

Opozorilna stavka dostavljalcev

Dnevnik 12.05.2023
Sindikat dostavljalcev je včeraj izpeljal dvourno opozorilno stavko, ki se je je udeležilo okoli sto dostavljalcev podjetij Wolt in Glovo. Stavka je odziv na nepripravljenost podjetij, da začneta kolektivna pogajanja s sindikatom. Včeraj ob 11. uri so… »

Dostavljavci z dvourno opozorilno stavko

SiolNET 12.05.2023
V podjetjih Wolt in Glovo danes niso občutili opozorilne dvourne stavke dostavljavcev. Kot so pojasnili v Woltu, je dan podoben kot vsi deževni petki doslej. V obeh podjetnih so napovedali nadaljevanje dialoga z dostavljavci. Sindikat Mladi Plus je… »

Dostavljavci Wolta in Glova med opozorilno stavko za dve uri prekinili delo

RTV Slovenija 12.05.2023
"Dostavljavcem je dovolj. Stavkajo in zahtevajo kolektivno pogodbo z Woltom in Glovom," je dejal Jernej Kastelec iz Sindikata Mladi plus. Dostavljavci so delo prekinili med 11. in 13. uro, ker sta podjetji zavrnili pogajanja o kolektivni pogodbi… »

»Ena od osnovnih nalog sindikatov je sklepanje kolektivnih pogodb«

Mladina 12.05.2023
Sindikat dostavljalcev se je odločil za dveurno opozorilno stavko dostavljalk in dostavljalcev. Sindikat dostavljalcev se je zaradi nepriznavanja sindikata s strani podjetij Wolt in Glovo v Sloveniji ter nepripravljenosti za pogajanja o kolektivni… »

Zaradi spremembe plačilnega sistema zaslužijo od 20 do 30 odstotkov manj

Delo 12.05.2023
Sindikat Mladi plus je zaradi nepriznavanja sindikata Wolta in Glova ter nepripravljenosti na začetek kolektivnih pogajanj danes opozorilno stavkal. Po tem, ko so se včeraj iz Wolta in Glova odzvali, da ne obstaja pravna podlaga za pogajanja h… »

Dostavljavci stavkajo: "Dovolj imamo ignoriranja!"

Zurnal24 12.05.2023
Ker vodstvi Wolta in Glova ne želita pristopiti k pogajanjem, se je Sindikat dostavljavcev - Sindikat Mladi plus odločil za opozorilno stavko. Dostavljavke in dostavljavci so se odločili za stavko. Opozorilna stavka poteka danes med 11. in 13. uro. Kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem