Povezane novice

Težave za trenerja Maribora, znana usoda Tolića

SiolNET 12.05.2023
Trener Maribora Damir Krznar bo na nedeljski tekmi v Sežani pogrešal zelo veliko nogometašev. Mariborčani se bodo na Krasu predstavili z oslabljeno zasedbo, Marko Božić je zaradi zdravstvenih težav že sklenil sezono, za nameček pa je proti Taboru… »

Milec in Sirk bosta počivala dve tekmi, Šuler prejel tri tekme kazni

RTV Slovenija 12.05.2023
Po burnem pokalnem finalu je disciplinski sodnik za zdaj izrekel le kazni mariborskim uradnim osebam in nogometašema Martinu Milcu in Roku Sirku, ki bosta počivala dve tekmi. Olimpija je po podaljšku premagala Maribor z 2:1, tekmo v Celju pa so v… »

Šulerju tri tekme prepovedi, Milcu in Sirku po dve

Delo 12.05.2023
Znane prve kazni po pokalnem finalu med Olimpijo in Mariborom. Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je izrekel prve kazni po finalu Pivovarne Union v Celju, na katerem je Olimpija po podaljšku premagala Maribor z 2:1. Za zdaj so… »

Znane prve kazni po pokalnem finalu

Dnevnik 12.05.2023
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je izrekel prve kazni po finalu Pivovarne Union v Celju, na katerem je Olimpija po podaljšku premagala Maribor z 2:1. Za zdaj so znane le kazni mariborskim uradnim osebam in nogometašema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem