Povezane novice

Video: Zahtevno gorsko reševanje, tako so rešili mladega orjaka

Zurnal24 12.05.2023
Gorski reševalci so danes v naselju Davča v občini Železnik iz tolmuna uspešno rešili izmučenega in podhlajenega pobeglega bika. Žival, ki je tehtala 400 kilogramov, so iz vode rešili s pomočjo vrvne tehnike, jo dvignili na suho, preprečili še… »

FOTO: Mlad bik med nočnim sprehodom padel v tolmun, reševalci so ga zjutraj rešili

Necenzurirano 12.05.2023
V naselju Davča se je mlad bik ponoči stepel z drugim bikom, nato razjarjen podrl ogrado in odšel na potep. Prigodo mladega bika iz razloženega naselja samotnih kmetij v občini Železniki so opisali Gorski reševalci. Med potepom mu je zdrsnilo v… »

Gorski reševalci tokrat reševali podhlajenega bika, padel je v tolmun

Delo 12.05.2023
Pri reševanju mlade živali je bil potreben celo helikopter Slovenske vojske. Reševalci Gorske reševalne zveze Škofja Loka so danes v naselju Davča v občini Železniki reševali mlado, a veliko in težko žival: bika, ki po lastnikovih besedah tehta… »

Gorski reševalci iz tolmuna s helikopterjem rešili podhlajenega mladega bika #foto #video

SiolNET 12.05.2023
Danes je v naselju Davča v občini Železniki mladi bik ponoči, potem ko naj bi se stepel z drugim bikom, podrl ogrado in odšel na potep. Na poti mu je zdrsnilo. Po strmi grapi je padel v tolmun. Lastnik ga je zjutraj našel in poklical na pomoč… »

Mlad bik pobegnil in zgrmel v tolmun, rešili so ga gorski reševalci

RTV Slovenija 12.05.2023
Gorski reševalci so v Davči pri Železnikih iz tolmuna uspešno rešili izmučenega in podhlajenega pobeglega bika. Žival, ki je tehtala 400 kilogramov, so iz vode rešili s pomočjo vrvne tehnike, jo dvignili na suho in preprečili še hujšo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem