Povezane novice

Pogumni Bolgar pregnal roparja iz bistriške poslovalnice banke SKB

Primorske 13.05.2023
Včeraj dopoldne je zamaskirani moški vstopil v prostore SKB banke v Ilirski Bistrici, potegnil pištolo in zakričal, da gre za rop. A je naletel na moškega stare šole, ki se mu je aktivno uprl. Z njim se je ruval in pri tem utrpel celo poškodbo… »

Osupljiva Ashley Graham: Ženska, ki ponosno nosi svojih sto kilogramov

Primorske 13.05.2023
Najbolj znana manekenka močnejše postave pravi, da se v svoji koži počuti odlično. Je tudi mama treh otrok in nosilka laskavega naziva najbolj seksi ženske na svetu po izboru ameriške moške revije Maxim. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom… »

Jadralka Veronika Macarol Tadič je tudi umetnica: na platno preliva čustva, ki jih navdihuje morje

Primorske 13.05.2023
Šport in likovna umetnost običajno ne gresta z roko v roki, a naša vrhunska jadralka Veronika Macarol Tadič dokazuje nasprotno. Bodočo mamico, ki julija pričakuje rojstvo svojega prvega otroka, smo obiskali v njenem ustvarjalnem templju, mali… »

V Piran je priplula luksuzna potniška ladja Silver Moon

Primorske 13.05.2023
V Piran je včeraj priplula Silver Moon, prva med 16 luksuznimi potniškimi ladjami, ki se bodo sidrale pred slovenskim obmorskim biserom. PIRAN > Občina Piran se je namreč po vzoru Mestne občine Koper odločila, da bo z letošnjim letom ladijskemu… »

Koper proti tradiciji, Tabor ima scenarij, Gorica na vse ali nič

Primorske 13.05.2023
Skupni imenovalec zaključka nogometne sezone je, da bo ta zelo zahteven za vse tri primorske prvoligaše. Koper bo najbrž trepetal za četrto mesto in kvalifikacije za konferenčno ligo, Tabor in Gorica pa sta v težkem boju za prvoligaško preživetje… »

Erdogan tvega poraz

Primorske 13.05.2023
Marsikdo nedeljske volitve v Turčiji napoveduje kot prelomne, čeprav vse kaže na to, da ne bodo odločene v prvem krogu, temveč šele čez dva tedna. Ključno vprašanje je, ali se bo predsednik Recep Tayyip Erdogan obdržal na položaju. ANKARA >… »

Tavčarjeva Poljanska dolina: kulisa znamenitih romanov Cvetje v jeseni in Visoške kronike

Primorske 13.05.2023
Sto let je letos minilo od smrti našega znanega pisatelja in politika, v dvorcu Visoko pa je Tavčarjev podjetni duh še zelo živ. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh… »

Napeto le še za obstanek

Primorske 13.05.2023
Po reprezentančni akciji in končnici slovenskega pokala se ta konec tedna nadaljuje državno prvenstvo za rokometaše. Celjani bi lahko dvojno krono potrdili že jutri, Koprčani pa bodo danes posegli v troboj za obstanek. Dve tekmi prve A lige so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem