Povezane novice

"Če se želimo na kakšni tekmi veseliti, bomo morali odigrati bolje"

SiolNET 13.05.2023
"Švica je ekipa, ki bo šla verjetno na tem prvenstvu zelo daleč. Kljub temu se ne bi preveč oziral nanjo, znamo pa mi odigrati precej bolje. Bilo je pa težko. To povsem razumem, fantje so si želeli, so se trudili, a napake se zgodijo. Naredili smo… »

Roglič napadel na zadnjem vzponu in pridobil 14 sekund proti živčnemu Evenepoelu!

RTV Slovenija 13.05.2023
Na neugodni 8. etapi Dirke po Italiji med Ternijem in Fossombronejem, ki je imela v zadnji četrtini tri vzpone z naklonom do skoraj 20 odstotkov, je po samostojnem pobegu zmagal Ben Healy. Primož Roglič je pridobil 14 sekund proti Remcu Evenepoelu… »

Ben Healy v slogu Tadeja Pogačarja do zmage, Roglič odščipnil 14 sekund Evenepoelu

SiolNET 13.05.2023
Zmagovalec osme etape letošnje Dirke po Italiji je 22-letni Irec Ben Healy (EF Education - EasyPost). Primož Roglič (Jumbo-Visma) je z napadom v zaključku 207 kilometrov dolge etape od Ternija do Fossombroneja odščipnil 14 sekund Belgijcu Remcu… »

Kopitarja skrbijo številne napake, proti Kanadi bo treba zaigrati bolj zbrano v obrambi

RTV Slovenija 13.05.2023
Švicarji tudi na šesti medsebojni tekmi niso dovolili presenečenja. Po visokem porazu na uvodni tekmi svetovnega prvenstva elitne divizije v Rigi čaka slovenske hokejiste velik test tudi v nedeljo, ko se bodo ob 11.20 srečali s Kanado. Ključna je… »

Roglič je Remcu ukradel 14 sekund

Delo 13.05.2023
Rogliču je le uspelo zmanjšati zaostanek za Evenepoelom pred jutrišnjim kronometrom. Roglič je že na tretjem mestu v skupnem seštevku Gira. Že ob pogledu na traso današnje 8. etape smo slutili, da nas čaka prava kolesarska poslastica. Malce smo… »

Velika priložnost za Primoža Rogliča, to bi mu moralo ustrezati

Zurnal24 13.05.2023
Osma etapa dirke po Italiji bi morala ustrezati hribolazcem, ki se pohvalijo z močnim pospeškom in dobrim sprintom. Trasa je tako pisana na kožo Primožu Rogliču, ki velja za enega glavnih favoritov etape. Osmi dan dirke po Italiji in 207 kilometrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem