Povezane novice

Roglič pokazal mišice in napovedal: Ne bojim se kronometra!

SiolNET 13.05.2023
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je v osmi etapi dirke po Italiji z napadom na zadnjem kategoriziranem klancu 207 kilometrov dolge etape pokazal svojo moč in največjemu tekmecu za skupno zmago Belgijcu Remcu Evenepoelu odščipnil 14 sekund. "To… »

Roglič spravil Remca v težave in mu vzel dragocen čas

Zurnal24 13.05.2023
Osmo etapo Gira je s samostojno vožnjo dobil Irec Ben Healy, v ozadju pa je Primož Roglič uspešno napadel Remca Evenepoela. Ta je imel prve kritične trenutke. V osmi etapi dirke po Italiji so pri Jumbo Vismi pravzaprav prvič na dirki poizkušali v… »

Roglič odščipnil prvih 14 sekund

Dnevnik 13.05.2023
Sobota na Giru je prinesla razgibano etapo od Ternija do Fossombroneja. Za razliko od včeraj so noge pretegnili tudi kapetani in slovenski šampion Primož Roglič je glavnemu tekmecu Remcu Evenepoelu odščipnil 14 sekund v boju za skupno zmago. Etapa… »

Roglič Evenepoelu vzel 14 sekund, zmaga Healyju

Primorske 13.05.2023
Irec Ben Healy je zmagovalec osme etape kolesarske dirke po Italiji. Na razgibani trasi od Ternija do Fossombroneja (207 km) je bil najboljši iz ubežne skupine. Med favoriti za skupno zmago je slovenski as Primož Roglič prvič strl Belgijca Remca… »

Je Roglič res okužen s koronavirusom? Jumbo-Visma razkrila resnico

Zurnal24 13.05.2023
Zaradi koronavirusa je predčasno z Gira odstopil tudi Filippo Ganna, medtem ko so iz Jumbo-Visme zanikali govorice, da naj bi bil okužen tudi Primož Roglič. Število koronskih primerov na 106. dirki po Italiji narašča. Dan pred prvim dolgim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem