Povezane novice

Je šla zmaga na Evroviziji v prave roke? Številni se razburjajo, zakaj ni zmagal Finec.

SiolNET 14.05.2023
Zmago na 67. tekmovanju za pesem Evrovizije v Liverpoolu je odnesla švedska predstavnica Loreen. V javnosti pa so se pojavile burne razprave o tem, da bi moral zmagati Finec, saj je dobil največ glasov občinstva. Kljub spektakularnemu šovu, ki so ga v… »

Švedinja Loreen znova osvojila evrovizijski prestol

Primorske 14.05.2023
Švedska predstavnica Loreen je ponovno odnesla zmago na izboru pesmi Evrovizije. Potem ko je leta 2012 v Bakuju slavila s pesmijo Euphoria, je letos v Liverpoolu navdušila s skladbo Tattoo. Joker Out so osvojili 21. mesto. LIVERPOOL > 67. Pesem… »

#foto: V Liverpoolu brez presenečenj, zmaga Švedske

Dnevnik 14.05.2023
Na 67. evrovizijskem tekmovanju v angleškem Liverpoolu, kjer so prireditev organizirali namesto in v imenu Ukrajine, kjer divja vojna, je zmagala švedska pevka berberskih korenin Loreen s skladbo Tattoo. Naši Joker Out so zasedli 21. mesto. Loreen, ki… »

Joker Out: Ponosni smo na nastop, več kot to, kar smo delali, ne bi mogli narediti

RTV Slovenija 14.05.2023
Skupina Joker Out je Sloveniji prinesla 21. mesto na Evroviziji. “Rezultat ni najboljši, tu si ne moremo lagati,” je dejal pevec Bojan Cvjetićanin, ki je vesel, da je preizkušnje konec. Krisu Guštinu pa je žal, da se morajo posloviti od… »

Joker Out po Evroviziji: Uvrstitev resnično ni najboljša

SiolNET 14.05.2023
Člani skupine Joker Out, ki so Slovenijo letošnje leto zastopali na tekmovanju za Pesem Evrovizije v Liverpoolu, so za STA povedali, da z uvrstitvijo v finalu niso zadovoljni: "Uvrstitev resnično ni najboljša, a zares drugega kot to, da smo naredili… »

ZMAGOVALKA LETOŠNJE EVROVIZIJE JE ŠVEDSKA: Loreen prva ženska v zgodovini, ki ji je to uspelo dvakrat (VIDEO)

Regional 14.05.2023
Na finalu 67. tekmovanja za pesem Evrovizije v Liverpoolu je slavila švedska pevka Loreen s pesmijo Tattoo. Pevka maroških korenin je Švedski zmago priborila s 583 glasovi občinstva in žirije. Sledila je Finska s 526 točkami s pevcem po imenu… »

Velika zmaga šla v roke Švedski

Necenzurirano 14.05.2023
Po napetem glasovanju je s skupnim seštevkom točk prepričljivo zmagala nekdanja evrovizijska zmagovalka Loreen s skladbo Tattoo. Po vseh nastopih in dolgem glasovanju je na 67. Izboru za Pesem Evrovizije v Liverpoolu napočil čas za veselje, solze… »

To je zmagovalka letošnje Evrovizije, slavi že drugič!

Zurnal24 14.05.2023
Drevi se je odvil finalni večer najbolj spektakularnega pevskega festivala na svetu. Zmagovalka 67. Izbora za Pesem Evrovizije je švedska izvajalka Loreen s skladbo Tattoo. Glasbenica je na Evroviziji slavila že leta 2012. Na drugo mesto se je uvrstila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem