Povezane novice

Zelenski odločno zavrnil Trumpovo jezikanje

SiolNET 14.05.2023
Med obiskom Rima je novinar ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega vprašal za komentar o izjavi nekdanjega ameriškega kolega Trumpa, ki je dejal, da bo vojno v Ukrajini končal v 24 urah, če bo znova izvoljen. Poudarki dneva: 20.46 Zelenski se… »

Zelenski si je v Berlinu in Parizu prizadeval za dobavo vojaških letal

RTV Slovenija 14.05.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na obisku v Berlinu pozval Nemčijo k podpori njegove pobude o dobavi zahodnih bojnih letal Ukrajini. Zatem je Zelenski odpotoval še v Pariz. "Zdaj si prizadevamo za oblikovanje koalicije bojnih letal (...)… »

Zelenski / »Ne bomo napadli ruskega ozemlja«

Mladina 14.05.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je zagotovil, da Kijev v okviru protiofenzive ne bo napadal ozemlja Rusije. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes na svojem prvem obisku v Berlinu od začetka ruske invazije na Ukrajino pozval Nemčijo… »

Rusija izvedla nov val zračnih napadov na več ciljev po Ukrajini

Delo 14.05.2023
Ukrajinski predsednik se je na svojem prvem obisku v Nemčiji od začetka ruske invazije v Berlinu ločeno srečal z nemškim predsednikom in nemškim kanclerjem. Rusija je v noči na danes izvedla nov val zračnih napadov na več ciljev po Ukrajini z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem