Povezane novice

Z avtom v globel, voznik umrl

Primorske 14.05.2023
V prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto popoldne na območju naselja Gorenja Kanomlja v občini Idrija, je umrl 72-letni voznik, ki se je z vozilom prevračal več deset metrov v globel. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, da bi ugotovil… »

72-letni voznik zapeljal s ceste in se nato prevrnil v globel

RTV Slovenija 14.05.2023
V Gorenji Kanomlji pri Idriji je v soboto popoldne v prometni nesreči umrl 72-letni voznik, ki se je z vozilom prevračal več deset metrov v globel. Policijska uprava Nova Gorica je bila o nesreči obveščena v soboto nekaj po 16. uri. Po doslej… »

Zapeljal s ceste in umrl na kraju

Zurnal24 14.05.2023
Idrija: Zapeljal z vozišča po brežini in umrl na kraju. Včeraj so ob 16.10 gasilci PGD Idrija prejeli poziv o vozilu, ki je zapeljalo s ceste v naselju Gorenja Kanomlja. Po prihodu na kraj so zavarovali kraj nesreče in s tehničnim posegom izvlekli… »

72-letnik usodno zapeljal preko podpornega zidu v globel bližnjega potoka

Necenzurirano 14.05.2023
Voznik je za posledicami poškodb umrl na kraju nesreče. Včeraj ob nekaj po 16. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči s smrtnim izidom na območju naselja Gorenja Kanomlja v občini Idrija. Po doslej zbranih podatkih je voznik zapeljal na… »

V prometni nesreči na območju Idrije umrl 72-letnik

SiolNET 14.05.2023
Z novogoriške policijske uprave so sporočili, da se je v soboto nekaj čez 16. uro zgodila huda prometna nesreča na območju naselja Gorenja Kanomlja v Idriji, v kateri je umrl 72-letni voznik. Po do sedaj zbranih podatkih je voznik zapeljal na dovozno… »

NESREČA S SMRTNIM IZIDOM V IDRIJI: Voznik preko betonskega zidu zletel v globel potoka (FOTO)

Regional 14.05.2023
Včeraj, 13. maja, ob 16.14, je bila policija obveščena o prometni nesreči s smrtnim izidom na območju naselja Gorenja Kanomlja v občini Idrija. Po sedaj zbranih podatkih je voznik zapeljal na dovozno pot in nato naravnost preko podpornega betonskega… »

Z avtomobilom zgrmel v globel potoka in umrl

Dnevnik 14.05.2023
Po poročanju Policijske uprave Nova Gorica so bili policisti včeraj v popoldanskih urah obveščeni o prometni nesreči IV. kategorije s smrtnim izidom na območju naselja Gorenja Kanomlja v občini Idrija. Po do sedaj zbranih podatkih je voznik… »

V prometni nesreči umrl 72-letni voznik

Delo 14.05.2023
Vozilo je po prevračanju obstalo na kolovozni poti ob potoku Klavžarica, prevrnjeno na levi bok. S Policijske uprave (PU) Nova Gorica so sporočili, da se je včeraj v okolici Idrije (naselje Gorenja Kanomlja) pripetila prometna nesreča s smrtnim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem