Povezane novice

Previdno: na slovenskih cestah več prometnih nesreč

SiolNET 14.05.2023
Na spletni strani prometno-informacijskega centra je zapisano, da se je na slovenskih cestah pred zgodilo več prometnih nesreč, zaradi česar voznike pozivajo k previdnosti in strpnosti. Zaradi prometne nesreče je oviran promet na primorski avtocesti… »

Idrija: Prevrnil se je v globel in umrl

Nova 24TV 14.05.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: STA) V prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto popoldne na območju naselja Gorenja Kanomlja v občini Idrija, je umrl 72-letni voznik, ki se je z vozilom prevračal več deset metrov v globel. Zdravnik je odredil… »

Zaradi prehitre vožnje ga je odneslo na nasprotni pas. Potnica huje poškodovana.

Zurnal24 14.05.2023
Ena huje poškodovana, štirje lažje. V petek okoli 17.30 je na glavni cesti od Litije proti Ljubljani prišlo do hujše prometne nesreče. Voznik osebnega avtomobila je vozil prehitro in zato v ovinku zapeljal na nasprotni pas, kjer je trčil v nasproti… »

Znano, kako je prišlo do hude prometne nesreče v Višnji Gori

Nova 24TV 14.05.2023
Foto: Zajem zaslona Po prometni nesreči na dolenjski avtocesti, včeraj nekaj pred 13.30, v kateri sta umrli dve osebi, je policija sporočila več podrobnosti. Do nesreče je prišlo pri izvozu Višnja Gora v smeri proti Novemu mestu. V nesreči je bilo… »

PODROBNOSTI TRAGEDIJE NA DOLENJKI: Policija sporočila točen potek dogajanja

Regional 14.05.2023
V hudi prometni nesreči na dolenjski avtocesti pri izvozu Višnja Gora v smeri Novega mesta sta umrla dva človeka, ena oseba je huje poškodovana, osem pa lažje. Trčilo je 11 vozil, od tega dve tovorni in kombi, so sporočili iz Policijske uprave… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem