Povezane novice

Kazalo je na boksarski vložek

Dnevnik 14.05.2023
Po zmagi na VN Francije je italijanski motociklist Marco Bezzecchi le še točko za aktualnim svetovnim prvakom Francescom Bagnaio. Naslednja dirka razreda motoGP bo 11. junija v Mugellu. Za motociklista ni hujšega, kot če dirko konča v pesku. Prav to… »

Pancar formo potrdil z zmago na italijanskem prvenstvu

SiolNET 14.05.2023
Slovenski motokrosist v razredu MX2 Jan Pancar je konec tedna brez dirke svetovnega prvenstva izkoristil za nastop v italijanskem prvenstvu. In zmagal. Sportal Sin in oče iz Slovenije, ki mešata štrene svetovni eliti Svetovno prvenstvo v motokrosu se… »

Bezzecchi zmagal drugič v karieri, Bagnaia in Marquez končala v pesku

RTV Slovenija 14.05.2023
Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke v razredu MotoGP za VN Francije v Le Mansu. Drugi je bil Španec Jorge Martin, tretji pa domačin Johann Zarco (oba Pramac Ducati). Brez točk je ostal vodilni v seštevku sezone, svetovni prvak… »

Druga zmaga Rossijevega varovanca, favorita v pesku

SiolNET 14.05.2023
Na VN Francije v kultnem Le Mansu je peto dirko prvenstva motoGP dobil Marco Bezzechi. To je druga zmaga na najvišji ravni za varovanca Valentina Rossija. Aktualni svetovni prvak Francesco Bagnaia je končal v pesku. Šlo je za jubilejno tisočo dirko… »

Viñales zbil Bagnaio, v pesku tudi Márquez

Zurnal24 14.05.2023
Na slovitem dirkališču je slavil Marco Bezzecchi. Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v elitnem razredu motoGP v francoskem Le Mansu. Drugi je bil Španec Jorge Martín, tretji pa domačin… »

Spektakel v Le Mansu: en Italijan končal v pesku, drug na vrhu

Delo 14.05.2023
Italijan Marco Bezzecchi je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v elitnem razredu motoGP v francoskem Le Mansu. Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v elitnem razredu motoGP v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem