Povezane novice

Sanjska predstava zvezdnika Bostona, ki je zrušil rekord lige NBA #video

SiolNET 15.05.2023
Košarkarji Bostona so v odločilni sedmi tekmi nadigrali Philadelphio (112:88) in napredovali v finale vzhodne konference, kjer se bodo pomerili z Miamijem. Dvoboj v Bostonu je bil izenačen do začetka tretje četrtine (55:55), nato pa so gostitelji na… »

Sedma tekma v Bostonu dala še zadnjega polfinalista

Zurnal24 15.05.2023
Košarkarji Boston Celtics so v odločilni sedmi tekmi premagali Philadelphio 76ers in se uvrstili v finale vzhodne konference. Košarkarji Boston Celtics so pred domačimi navijači v dvorani TD Garden dobili sedmo tekmo dvoboja končnice lige NBA proti… »

Boston na odločilni tekmi za konferenčni finale zrežiral kolaps Philadelphie

Dnevnik 15.05.2023
Košarkarji Boston Celtics so pred domačimi navijači v dvorani TD Garden dobili sedmo tekmo dvoboja končnice lige NBA proti Philadelphia 76ers s 112:88 in se s 4:3 v zmagah uvrstili v finale vzhodne konference. V polfinalu prvenstva NBA jih že čaka… »

Boston je zadnji polfinalist lige NBA

Delo 15.05.2023
Razigral se je Jayson Tatum in z 51 točkami ter s 13 skoki popeljal Kelte v polfinale prvenstva NBA. Košarkarji Boston Celtics so pred domačimi navijači v dvorani TD Garden dobili sedmo tekmo dvoboja končnice lige NBA proti Philadelphia 76ers s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem