Povezane novice

Ganljivo sporočilo Tadeja Pogačarja

SiolNET 15.05.2023
Potem ko se je slovenski kolesar Jan Polanc zaradi težav s srcem odločil, da konča kariero, se je po slovesu klubskega kolega pri UAE Emirates oglasil tudi Tadej Pogačar. Sportal Jan Polanc končal kariero komentarji: 10 Jan Polanc je danes sporočil… »

Jan Polanc zaradi težav s srcem končal kariero

Primorske 15.05.2023
Slovenski kolesar Jan Polanc je zaradi težav s srcem končal kariero, je na spletni strani sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. V ekipi emiratov sicer kolesarita tudi Tadej Pogačar in Domen Novak. LJUBLJANA > Pregledi čez zimo so namreč… »

Težave s srcem prisilile Jana Polanca h koncu kariere

RTV Slovenija 15.05.2023
Jan Polanc je pri 31 letih zaradi težav s srcem končal profesionalno kariero, je sporočilo njegovo moštvo UAE Emirates. Pri slovenskem kolesarju so nepravilnosti pri delovanju srca ugotovili že ob rutinskem pregledu lansko zimo. Po dodatnih… »

Jan Polanc zaradi težav s srcem končal kariero

Dnevnik 15.05.2023
Slovenski kolesar Jan Polanc je zaradi težav s srcem končal kariero, je na spletni strani sporočilo njegovo moštvo UAE Team Emirates. V ekipi emiratov sicer kolesarita tudi Tadej Pogačar in Domen Novak. Pregledi čez zimo so namreč pokazali na… »

Odlični slovenski kolesar prisiljen končati kariero

Zurnal24 15.05.2023
Moštveni kolega Tadeja Pogačarja v ekipi UAE Team Emirates je zaradi težav s srcem pri 31 letih končal kariero profesionalnega športnika. Slovenski kolesar Jan Polanc je zaradi težav s srcem končal kariero, je na spletni strani sporočilo njegovo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem