Povezane novice

Vzajemna s tožbo nad zamrznitev cene dopolnilnega zavarovanja

Delo 15.05.2023
Zavarovalnica je na upravno sodišče vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene. Zavarovalnica Vzajemna je na upravno sodišče vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene… »

Vzajemna s tožbo za zadržanje uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zavarovanja

Primorske 15.05.2023
Zavarovalnica Vzajemna je na upravno sodišče v petek vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. LJUBLJANA > Vložitev tožbe s predlogom za zadržanje vladne uredbe… »

VZAJEMNA VLOŽILA TOŽBO ZA ZADRŽANJE VLADNE UREDBE: Zamrznitev cene večja težava od ukinitve dopolnilnega zavarovanja

Regional 15.05.2023
Zavarovalnica Vzajemna je na upravno sodišče v petek vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Kot so pojasnili pri Vzajemni, bodo več o stališčih in nadaljnjih… »

Vzajemna zaradi dopolnilnega zavarovanja v tožbo

Zurnal24 15.05.2023
Zavarovalnica Vzajemna je na upravno sodišče v petek vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Vložitev tožbe s predlogom za zadržanje vladne uredbe o… »

Vzajemna s tožbo za zadržanje uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zavarovanja

Dnevnik 15.05.2023
Zavarovalnica Vzajemna je na upravno sodišče v petek vložila tožbo s predlogom za zadržanje vladne uredbe o določitvi najvišje cene premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Kot so za STA pojasnili pri Vzajemni, bodo več o stališčih in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem