Povezane novice

Največji ponos 1. SNL, ki bo blagajno Maribora napolnil z milijoni evrov #video

SiolNET 15.05.2023
Mariborčani so v prvenstvu in pokalu potegnili krajšo proti Olimpiji, tako da bodo morali biti zadovoljni brez lovorike, so pa vijolice ob koncu sezone vendarle dočakale pomembno zadoščenje, saj imajo v svojih vrstah najboljšega nogometaša sezone… »

Riera potrdil, da zapušča Olimpijo; Delius bo spregovoril v ponedeljek

RTV Slovenija 15.05.2023
Žan Vipotnik je najboljši igralec sezone državnega nogometnega prvenstva po izboru Sindikata profesionalnih igralcev (Spins), nagrado za najboljšega trenerja pa je prejel Albert Riera, ki je potrdil, da bo konec tedna še zadnjič sedel na Olimpijini… »

Riera se poslavlja od Olimpije

Delo 15.05.2023
Kot je razkril španski trener, mu pri ljubljanskem klubu niso ponudili podaljšanja sodelovanja. Španski strokovnjak Albert Riera, ki je nogometaše ljubljanske Olimpije letos popeljal do naslova državnih prvakov in pokalne lovorike, je včeraj v… »

Riera zapušča Olimpijo! Želel si je ostati, toda ...

Zurnal24 15.05.2023
Riera je na podelitvi priznanja za naj trenerja sporočil svoje slovo od Olimpije. Španski nogometni strokovnjak Albert Riera, ki je nogometaše ljubljanske Olimpije popeljal do naslova državnega in pokalnega prvaka, je danes v Ljubljani prejel… »

Nogometne nagrade večinoma k Olimpiji, najboljši igralec pa Vipotnik

Dnevnik 15.05.2023
Sindikat profesionalnih igralcev nogometna Slovenije (Spins) je v Ljubljani podelil nagrade najboljšim za sezono 2022/23. V moški konkurenci si je naslov najboljšega v prislužil Žan Vipotnik. Med dekleti je zmagala Ana Milović iz Olimpije, trener… »

Najboljši igralec lige iz Maribora, ostale nagrade večinoma Olimpiji

Zurnal24 15.05.2023
Nogometne nagrade večinoma k Olimpiji, najboljši igralec pa Žan Vipotnik! Sindikat profesionalnih igralcev nogometna Slovenije (Spins) je v Ljubljani podelil nagrade najboljšim za sezono 2022/23. V moški konkurenci si je naslov najboljšega v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem