Povezane novice

Ukrajinski poveljnik: Wagnerjevi plačanci so prilezli v Bahmut kot podgane v mišelovko

RTV Slovenija 16.05.2023
Poveljnik ukrajinskih kopenskih sil Oleksandr Sirski je med obiskom bojišča v Bahmutu na vzhodu Ukrajine ocenil, da je mesto mišelovka za ruske sile. Pred tem je ukrajinska obramba sporočila, da je sestrelila več ruskih raket nad Kijevom. "Wagnerjevi… »

Rusija izvedla “izjemno intenziven” zračni napad na Kijev

Nova 24TV 16.05.2023
Foto: epa Po navedbah kijevske vojaške uprave je Rusija ponoči izvedla “izjemno intenziven” zračni napad na Kijev. Uprava je izjemno intenzivnost opredelila kot “največje število raketnih napadov v najkrajšem časovnem obdobju”. Po navedbah… »

Rakete in droni v Kijevu / »Največje število v najkrajšem času«

Mladina 16.05.2023
Ukrajinsko prestolnico danes pretresajo številni zračni napadi. Ukrajinsko prestolnico danes pretresajo številni zračni napadi z raketami in droni. Po navedbah kijevskega župana Vitalija Klička so bili v napadih ranjeni trije ljudje in poškodovana… »

Kijev pretresajo siloviti zračni napadi

Primorske 16.05.2023
Ukrajinsko prestolnico danes pretresajo številni zračni napadi z raketami in droni. Po navedbah kijevskega župana Vitalija Klička so bili v napadih ranjeni trije ljudje in poškodovana ena večja zgradba. Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov… »

Kijev spet tarča silovitih napadov z raketami in droni

Delo 16.05.2023
Po navedbah kijevskega župana Vitalija Klička so bili v njih ranjeni trije ljudje in poškodovana večja zgradba. Ukrajinsko prestolnico že od zgodnjega jutra pretresajo številni napadi z raketami in droni. Po navedbah kijevskega župana Vitalija… »

Kijev pretresajo siloviti napadi

Dnevnik 16.05.2023
Ukrajinsko prestolnico danes pretresajo številni napadi z raketami in droni. Po navedbah kijevskega župana Vitalija Klička so bili v napadih ranjeni trije ljudje in poškodovana ena večja zgradba- Iz Kijeva poročajo o številnih eksplozijah in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem