Povezane novice

Janković ogorčen nad predsednico

Dnevnik 16.05.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković je razočaran in ogorčen zaradi dopisa predsednice republike Nataše Pirc Musar, ki ga je prejšnji teden ponovno pozvala k začasni ustavitvi gradnje kanalizacijskega kanala C0. Pismo o kanalizacijskem kanalu C0, ki ga… »

Jankovićev ekološki kriminal bo preiskovala parlamentarna komisija

Nova 24TV 16.05.2023
Foto: Twitter “Pravica do pitne vode je ustavno zaščitena. Nihče v tej državi te nenadomestljive dobrine ne sme ogrožati. Gre za ekološki kriminal, saj se ogroža pitna voda za več kot 300 tisoč prebivalcev,” je na današnji novinarski… »

Janković zgrožen nad dejanji Nataše Pirc Musar

Zurnal24 16.05.2023
Ljubljanski župan je v sklopu novinarske konference komentiral nedavni poziv predsednice republike, naj ustavi gradnjo kanala C0. Kot je dejal, je enostavno ogorčen in zgrožen nad njenim pristopom. Zoran Janković je na današnji novinarski konferenci… »

SDS s podpisi NSi-ja za parlamentarno preiskavo o kanalu C0, Janković ostro nad Pirc Musar

RTV Slovenija 16.05.2023
SDS je zbral podpise za ustanovitev parlamentarne preiskovalne komisije o gradnji kanala C0. Zoran Janković se je medtem obregnil ob poziv predsednice države, naj gradnjo kanala ustavi: Pirc Musar naj ustavi gradnjo kanala in za to prevzame odgovornost… »

SDS in NSi v boju proti Jankoviću združili moči

Zurnal24 16.05.2023
Bah Žibert je zadovoljna, da so se v NSi odzvali na njihov poziv k prispevanju podpisov za ustanovitev parlamentarne komisije. Preseneča pa jo, da se ni odzvala koalicija. Poslancem SDS so se s podpisi pod zahtevo za odreditev parlamentarne preiskave o… »

Užaljeni odziv ljubljanskega župana

Delo 16.05.2023
Zoran Janković je komentiral poziv predsednice države o prekinitvi gradnje kanala C0. V nadaljevanju preberite: Ljubljanski župan Zoran Janković je na današnji tiskovni konferenci predstavil svoj odgovor na poziv predsednice države Nataša Pirc… »

Janković Pirc Musarjevo pozval, naj prevzame odgovornost za »greznice,« ki »vse tečejo v podtalnico«

Necenzurirano 16.05.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković se je na današnji redni novinarski konferenci nekoliko konkretneje odzval na očitke oziroma pozive slovenske predsednice Nataše Pirc Musar. Znova je poudaril, da ustavitve projekta ne bo. Govora je seveda o zdaj že… »

Janković: Nad predsednico sem ogorčen in razočaran #video

SiolNET 16.05.2023
Ljubljanski župan Zoran Janković je predstavil potek korespondence med njim in predsednico republike Natašo Pirc Musar, ki ga je pozvala, naj začasno zaustavi gradnjo kanala C0, poskrbi za neodvisno izvedeno presojo vplivov na okolje in pridobi… »

Novice dneva »

Nesreča avtobusa, polnega dijakov

Zurnal24 pred 24 minutamiše 2 povezani

Danes edini dan v letu, ko ni maše

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Dimitrov presenetil Alcaraza za polfinale Miamija

RTV Slovenija pred 24 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem