Povezane novice

Vrnitev Kaje Juvan z odmevno zmago, Đoković gladko v četrtfinale

SiolNET 16.05.2023
Kaja Juvan se je zmagovalno vrnila v tekmovalne arene. V prvem nastopu po enomesečnem premoru, ki si ga je vzela ob smrti očeta, je premagala 56. igralko na svetu, Američanko Claire Liu, sicer drugo nosilko turnirja WTA 125 v Firencah. Po Kaji Juvan… »

Je Đokovića nalašč zadel od zadaj? #video

SiolNET 16.05.2023
Cameron Norrie, britanski teniški igralec, si je po mnenju številnih na turnirju serije masters v Rimu proti Novaku Đokoviću dovolil precej nesramno potezo. Ta je Srba zadel z žogico, medtem ko mu je ta kazal hrbet. 💬 Novak Djokovic has his say on… »

Kaja Juvan po smrti očeta do odmevne zmage

Zurnal24 16.05.2023
Po družinski tragediji se je zmagoslavno vrnila na športna prizorišča. Uspešni tudi Dalila Jakupović in Tamara Zidanšek. Slovenska teniška reprezentantka Kaja Juvan se je zmagovalno vrnila v tekmovalne arene. V prvem nastopu po enomesečnem… »

Uspešen začetek vseh treh Slovenk

RTV Slovenija 16.05.2023
Kaja Juvan se je zmagovalno vrnila v tekmovalne arene. V prvem nastopu po enomesečnem premoru, ki si ga je vzela ob smrti očeta, je premagala 56. igralko na svetu, Američanko Claire Liu, sicer drugo nosilko turnirja WTA 125 v Firencah. 22-letna… »

Đoković obtožil Norrieja nešportnega vedenja

RTV Slovenija 16.05.2023
Novak Đoković se je po prepričljivi zmagi (6:3, 6:4) nad Cameronom Norriejem 17. uvrstil v četrtfinale teniškega mastersa v Rimu, a bolj kot igra odmevajo poteze Britanca, ki jih je Srb označil za nešportne. V drugem nizu je Norrie, 13. igralec… »

Kaja Juvan se je z odmevno zmago vrnila na teniška igrišča

Dnevnik 16.05.2023
Slovenska teniška reprezentantka Kaja Juvan se je zmagovalno vrnila v tekmovalne arene. V prvem nastopu po enomesečnem premoru, ki si ga je vzela ob smrti očeta, je premagala 56. igralko na svetu, Američanko Claire Liu, sicer drugo nosilko turnirja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem