Povezane novice

Vlada odpravila nacionalni dan spomina na vse žrtve komunističnega režima

Nova 24TV 16.05.2023
Foto: STA Vlada je na dopisni seji odpravila nacionalni dan spomina na vse žrtve komunističnega režima, ki bi ga sicer obeleževali jutri, 17. maja. Predsednik nekdanje vlade Janez Janša, ki je nacionalni dan tudi sprejela pravi, da gre za “eno… »

Golobova vlada ukinila praznik, ki ga je razglasil Janša

Zurnal24 16.05.2023
Janša: Gre za eno najbolj zavržnih in sramotnih odločitev v zgodovini samostojne Slovenije! Prejšnja vlada pod vodstvom Janeza Janše je lani sprejela Sklep o razglasitvi nacionalnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja - 17. maj. Pravkar… »

Golobova vlada ukinila Janšev dan spomina na žrtve komunističnega nasilja

Mladina 16.05.2023
Janševa vlada je sklep o 17. maju sprejela le nekaj dni prej, brez javne in strokovne razprave, kar je bil tudi razlog za razveljavitev. Vlada je na dopisni seji odločila o prenehanju veljavnosti sklepa o razglasitvi nacionalnega dneva spomina na žrtve… »

Vlada odpravila Janšev spominski dan, ki je razdvajal

Delo 16.05.2023
Golobova vlada je na dopisni seji sprejela sklep o prenehanju veljavnosti lanskega sklepa o razglasitvi dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja. Po lanskih parlamentarnih volitvah, ko je vlada Janeza Janše opravljala tekoče posle, je sredi maja… »

Vlada ukinila dan spomina na žrtve komunističnega nasilja

RTV Slovenija 16.05.2023
Vlada je na dopisni seji razveljavila sklep o razglasitvi nacionalnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja. Tega je vlada Janeza Janše lani razglasila za 17. maj brez javne in strokovne razprave, zato ga vlada Roberta Goloba ukinja… »

Vlada ukinila Janšev antikomunistični praznik

Necenzurirano 16.05.2023
Dan pred prvim dnevom »spomina na žrtve komunističnega nasilja« je vlada Roberta Goloba ukinila ta praznik. Janševa vlada je 12. maja lani, tik pred iztekom svojega mandata, s sklepom razglasila nacionalni dan spomina na žrtve komunističnega… »

Vlada razveljavila nacionalni dan spomina na žrtve komunizma

SiolNET 16.05.2023
Vlada je sprejela Sklep o prenehanju veljavnosti Sklepa o razglasitvi nacionalnega dneva spomina na žrtve komunističnega nasilja. Tega je vlada Janeza Janše lani razglasila za 17. maj. Sklep je sprejela le nekaj dni pred tem, brez javne in strokovne… »

Novice dneva »

Dončić se želi tudi zabavati

Dnevnik pred 18 minutami

Uvodnik / Han je sprememba?

Mladina pred dvema urama

Zmagovalni posel

Mladina pred dvema urama

Priročnik za korupcijo

Mladina pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem