Povezane novice

Dončićev Dallas bo izbiral deseti, San Antonio prvi

Delo 17.05.2023
Mladi francoski košarkar Victor Wembanyama je najbolj pričakovani novinec v elitni ameriški ligi po LeBronu Jamesu. Košarkarji Dallasa so v letošnjem finišu rednega dela lige NBA igrali brez svojih najboljših mož, tudi brez Luke Dončića, da bi… »

Taktiziranje se je izšlo, v Dallasu so si pošteno oddahnili

Zurnal24 17.05.2023
Ekipa Luke Dončića bo na prihajajočem naboru lige NBA izbirala kot deseta, kar pomeni, da bo lahko obdržala svoj izbor. Dallas Mavericks so v loteriji severnoameriške lige NBA, s katero so določili vrstni red za izbor novincev, zasedli 10. mesto in… »

Popovich zmaga, tudi ko izgublja: Spurs dobili loterijo NBA in možnost izbora Wembanyame

Dnevnik 17.05.2023
Ekipa San Antonio Spurs je imela srečno roko pri loteriji severnoameriške košarkarske lige NBA, na kateri so določili vrstni red za nabor novincev, ki bo v New Yorku 22. junija. Tako bo lahko zelo verjetno izbrala francoskega prihajajočega zvezdnika… »

Wembanyamo bo lahko izbral San Antonio

RTV Slovenija 17.05.2023
Na t. i. loteriji je glavni dobitek prejel San Antonio. Spursi bodo na letošnjem naboru Lige NBA izbirali prvi in tako bodo lahko v svoje vrste pripeljali francoskega čudežnega dečka Victorja Wembanyamo. Že dalj časa je jasno, da bo Wembanyama prvi… »

Nič s "čudežem" za Luko Dončića in Dallas

SiolNET 17.05.2023
Poleg prve finalne tekme zahodne konference je v noči na sredo veliko pozornosti požela loterija lige NBA. Čez lužo so namreč izžrebali številke, ki so določile vrstni red na letošnjem naboru lige NBA, na katerem bo kot številka ena skoraj… »

Novice dneva »

Dončić se želi tudi zabavati

Dnevnik pred 50 minutami

Uvodnik / Han je sprememba?

Mladina pred tremi urami

Zmagovalni posel

Mladina pred tremi urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem