Povezane novice

Sodnica Janševo opravičilo označila za neverodostojno

Dnevnik 17.05.2023
Na celjskem sodišču bi se moralo nadaljevati sojenje Janezu Janši, ki je razžalil nekdanjega direktorja STA Bojana Veselinoviča s tvitom, v katerem mu je očital, da je sokriv za »umor« nekdanjega zaposlenega Boruta Meška. Janše na sodišče ni… »

Sodnica nezadovoljna z opravičilom zaradi odsotnosti Janše v zadevi Veselinovič

RTV Slovenija 17.05.2023
Celjsko okrožno sodišče je preložilo narok na sojenju Janezu Janši, ki ga zaradi žaljive obdolžitve toži nekdanji direktor STA-ja Bojan Veselinovič. Razlog je bila odsotnost Janeza Janše, ki ni podal opravičljivih razlogov. Predsednica senata… »

Janševo opravičilo ni zadovoljilo sodišča

Delo 17.05.2023
Poleg obtoženega Janeza Janše, ki ga toži Bojan Veselinovič, na celjsko sodišče danes prav tako ni prišel pričat Uroš Urbanija. Narok v zasebni tožbi Bojana Veselinoviča proti Janezu Janši zaradi žaljive obdolžitve so morali na celjskem… »

Sodnica nezadovoljna: zaradi Janševih obveznosti odpovedan narok v zadevi Veselinovič

SiolNET 17.05.2023
Senat celjskega okrožnega sodišča pod vodstvom sodnice Leonide Jager je preložil današnji narok na sojenju predsedniku SDS Janezu Janši zaradi očitkov o kaznivem dejanju žaljive obdolžitve, za katero ga kot zasebni tožilec preganja nekdanji… »

Sodišče / Sodni senat nezadovoljen z opravičili Janše in Urbanije

Mladina 17.05.2023
Janeza Janše in Uroša Urbanije ni bilo na sodišče. Senat celjskega okrožnega sodišča pod vodstvom sodnice Leonide Jager je preložil današnji narok na sojenju predsedniku SDS Janezu Janši zaradi očitkov o kaznivem dejanju žaljive obdolžitve… »

Sodnica dala Janezu Janši neopravičeno

Zurnal24 17.05.2023
Nekdanjega premierja, ki ga zaradi žaljive obdolžitve toži bivši direktor STA Bojan Veselinovič, ni bilo na sodišče, ker da sodeluje na mednarodnem političnem dogodku. A ta se začne šele jutri. Ivana Janeza Janše žaljivi tviti niso prvič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem