Povezane novice

Zaradi Rogliča so se mu izpolnile sanje

SiolNET 17.05.2023
Če kdo iz vrst Jumbo-Visme pozna italijanske ceste in prestižno Dirko po Italijo, je to zagotovo 29-letni Nizozemec Koen Bouwman. Zanj je to že šesti zaporedni Giro. Kolesaril je tudi leta 2019, ko je Primož Roglič prvič napadel rožnato majico, in… »

Nesrečni Hart na Giru utrpel hudo poškodbo

SiolNET 17.05.2023
Četrtkovo 11. etapo Dirke po Italiji je zaznamoval padec favoritov 70 kilometrov pred ciljem, v katerem se je poškodoval Britanec Tao Geoghegan Hart. Mladega člana moštva Ineos Grenadiers, ki je v skupnem seštevku zasedal tretje mesto, so z… »

Geoghegan Hart zaradi zlomljenega kolka končal dirko; padla tudi Thomas in Roglič, zmaga Ackermannu

RTV Slovenija 17.05.2023
11. etapa Dirke po Italiji je postregla s številnimi odstopi. Novi koronavirus je zdesetkal ekipo Soudal Quick Step, zaradi posledic padca je odstopil eden izmed favoritov Tao Geoghegan Hart (Ineos), zmagal pa je Pascal Ackermann (UAE Emirates). 11… »

Po fotofinišu zmaga v sprintu Ackermannu, Roglič v etapi padel

Primorske 17.05.2023
Nemec Pascal Ackermann (UAE Team Emirates) je zmagovalec 11. etape kolesarske dirke po Italiji, potem ko je bil najboljši po sprintu glavnine. Slovenski as Primož Roglič je v drugem delu etape padel, a jo dobro odnesel in etapo od Camaioreja do Tortone… »

Tudi Primož Roglič liže rane: Še sem tukaj!

SiolNET 17.05.2023
V cilj dramatične enajste etape dirke po Italiji je tudi slovenski as Primož Roglič pripeljal opraskan in okrvavljen. Zasavec je 70 kilometrov pred ciljem padel, jo je pa odnesel veliko boljše kot Britanec Tao Geoghegan Hart (Ineos Grenadiers), ki je… »

Evenepoelov šef jezen na Hvastijo: Slovenski trener je zmešan, to je kleveta

SiolNET 17.05.2023
"Bolj se mi zdi, da se Remco boji pogledati resnici v oči, kot pa da gre za resno bolezen," je v ponedeljek v športnem podkastu SOS-odmev presenetljiv nedeljski odstop Belgijca Remca Evenepoela z Dirke po Italiji komentiral slovenski kolesarski… »

Evenepoelov oče besen: Kolesarji so kot lutke

SiolNET 17.05.2023
Dirka po Italiji je vstopila v drugi del, in namesto da bi se večinoma pogovarjali le o dogajanju na cesti, je v središču pozornosti koronavirus, ki redči vrste v karavani. Prav zaradi tega razloga je moral Giro zapustiti favorit za zmago Remco… »

Padec Primoža Rogliča se ni izkazal za usodnega

Dnevnik 17.05.2023
Na kolesarski dirki po Italiji je 11. etapo dobil Nemec Pascal Ackermann (UAE Team Emirates). V padcu 70 kilometrov pred ciljem sta bila udeležena tudi vodilna v skupnem seštevku Geraint Thomas (Ineos Grenadiers) in Primož Roglič (Jumbo-Visma), ki pa… »

Okrvavljeni Roglič spregovoril o poškodbah po današnjem padcu

Zurnal24 17.05.2023
Primož Roglič je enajsto etapo dirke po Italiji končal precej okrvavljen, a vseeno zadovoljen, da je preživel še eno zahrbtno etapo. Slovenski kolesarki as Primož Roglič je preživel tudi enajsto etapo dirke po Italiji, pa čeprav jo je zaključil… »

Slavila kar dva kolesarja, zmagovalca odločil fotofiniš! Roglič padel na spustu

Zurnal24 17.05.2023
Sprint za etapno zmago po fotofinišu Ackermannu, Thomas in Roglič kljub padcu ostajata na prvih dveh mestih, z dirko zaključil tretjeuvrščeni Geoghegan Hart. Najdaljšo etapo letošnje dirke po Italiji je odločil sprint glavnine, v katerem je Nemec… »

Primož Roglič ima iz dneva v dan manj izzivalcev

Delo 17.05.2023
Odstop Taa Geoghegana Harta v 11. etapi Gira je velik udarec za Ineos. Slovenski as po padcu nadaljeval z odrgnino na stegnu. V nadaljevanju preberite: Na 106. Giru ni mirnih in lahkih dni. Tak se je sicer obetal v 11., najdaljši etapi dirke, na kateri… »

Ackermannu srhljivka, Roglič na tleh, Geoghegan Hart zlomil nogo

Delo 17.05.2023
Ravninska etapa od Camaioreja do Tortone je bila z 219 kilometri najdaljša in do zdaj najbolj srhljiva. Tao Geoghegan Hart je padel in končal v bolnišnici. Na začetku je šlo vse po že velikokrat videnem scenariju, ko gre za najdaljše etape na… »

Na Giru ne gre brez drame, zjutraj covid-19, popoldne padci, odstopil še en favorit

SiolNET 17.05.2023
Po kaotičnem torku so kolesarji upali, da bo 11. etapa Dirke po Italiji, z 219 kilometri najdaljša na letošnji rožnati pentlji, bolj mirna. Dolgo je kazalo, da se jim bo želja uresničila, nato pa je v zaključku dolgega dneva prišlo do padca, v… »

Grozljivo: kolesarski as pri veliki hitrosti na spustu trčil v hišo

Zurnal24 17.05.2023
Na spustu z vzpona Colle di Boasi je le nekaj minut po padcu številnih favoritov grozljivo nesrečo doživel tudi Španec Oscar Rodriguez, ki je pri veliki hitrosti trčil v hišo. Enajsto etapo dirke po Italiji in spust z vzpona Colla di Boasi si bodo… »

Šok! Padec Rogliča in Thomasa, tretjega v skupnem seštevku odpeljal rešilec

Zurnal24 17.05.2023
Enajsta etapa dirke po Italiji bi morala po vseh napovedih miniti precej mirno, a jo je začinil grd množičen padec na spustu z enega izmed vzponov. Najdaljša etapa dirke po Italiji od Camaioreja do Tortone bi morala po kontroverzni torkovi etapi… »

Razkritje športnega direktorja: "Roglič je na avtobus prišel ..."

Zurnal24 17.05.2023
Primož Roglič ni dopustil, da bi mu zahtevni pogoji za dirkanje v deseti etapi skazili dobro razpoloženje. Primož Roglič (Jumbo-Visma) je v torek preživel kontroverzno deseto etapo dirke po Italiji, katero je končal varno znotraj glavnine in s tem… »

Remcova ekipa besni, s prstom pokazali na krivca za odstop

Zurnal24 17.05.2023
Kolesarska ekipa Soudal–Quick-Step, katere član je nesrečni Remco Evenepoel, je brezkompromisno obračunala s "krivci" za odstop nosilca rožnate majice z dirke po Italiji. V kolesarskem moštvu Soudal–Quick-Step je še vedno prisotno veliko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem