Povezane novice

Princ Harry in Meghan v "skoraj usodni" dirki pred paparaci

RTV Slovenija 17.05.2023
Princ Harry, njegova žena Meghan Markle in njena mama Doria Ragland so bili v torek vpleteni v "skoraj katastrofalni avtomobilski beg" pred paparaci, je sporočil prinčev predstavnik. Incident naj bi se zgodil po tem, ko sta se vojvoda in vojvodinja… »

Paparaci nad Harryja in Meghan: Malo je manjkalo, pa bi se končalo tragično

Zurnal24 17.05.2023
Zasledovanje britanskega princa Harryja in njegove soproge Meghan bi se kmalu končalo tragično. Paparaci so v torek z avtomobili zasledovali princa Harryja in Meghan, je sporočil njegov predstavnik za medije in dodal, da bi se dogodek kmalu končal s… »

Princ Harry in Meghan komaj ušla nesreči

SiolNET 17.05.2023
Britanski princ Harry je bil z ženo Meghan in njeno mamo udeležen "v skoraj katastrofalnem avtomobilskem zasledovanju" paparacev, je danes sporočil prinčev tiskovni predstavnik. Ker so jim paparaci v torek zvečer v New Yorku neumorno sledili več kot… »

Princ Harry in Meghan ob zasledovanju paparacev komaj ušla nesreči

Primorske 17.05.2023
Britanski princ Harry je bil s soprogo Meghan in njeno mamo udeležen "v skoraj katastrofalnem avtomobilskem zasledovanju" paparacev, je danes sporočil prinčev tiskovni predstavnik. Ker so jim paparaci v torek zvečer v New Yorku neumorno sledili več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem