Povezane novice

Ministrstvo podprlo predlog za podražitev vinjet #video

SiolNET 18.05.2023
Dars je predlagal 6,8-odstotno povišanje cen vinjet. Če bi vlada podražitev potrdila, bi se cena letne vinjete za avtomobile povišala s 110 evrov na dobrih 117 evrov, mesečna vinjeta bi se podražila s 30 evrov na 32 evrov, tedenska pa s 15 na 16… »

Že pred poletjem mogoča podražitev vinjet

Dnevnik 18.05.2023
Dars tudi letos predlaga podražitev vinjet. Potem ko vlada za podražitve minula leta ni imela posluha, je ministrstvo za infrastrukturo predlog letos podprlo in ga poslalo v medresorsko obravnavo. Že pred poletjem bi tako lahko prišlo do… »

Že pred poletjem najverjetnejša podražitev vinjet

Nova 24TV 18.05.2023
Kot vse kaže, se še pred poletjem obeta podražitev vinjet. Dars, ki ga vodi vidni član NSi Valentin Hajdinjak, je namreč predlagal podražitev vinjet, ministrstvo za infrastrukturo Alenke Bratušek pa je predlog podprlo in ga poslalo v medresorsko… »

Ministrstvo naklonjeno 6,8-odstotni podražitvi vinjet – o predlogu zvišanja cen bo odločala vlada

RTV Slovenija 18.05.2023
Dars predlaga 6,8-odstotno podražitev cen vinjet. Predlog je ministrstvo za infrastrukturo podprlo in ga poslalo v medresorsko obravnavo. Če bi bil predlog potrjen, bi se cena letne vinjete za avtomobile povišala s 110 evrov na dobrih 117 evrov. Dars… »

PODRAŽITEV VINJET ŠE PRED POLETJEM? Za toliko naj bi se dvignila cena

Regional 18.05.2023
Dars tudi letos predlaga podražitev vinjet. Potem ko vlada za podražitve minula leta ni imela posluha, je ministrstvo za infrastrukturo predlog letos podprlo in ga poslalo v medresorsko obravnavo. Že pred poletjem bi tako lahko prišlo do… »

Vinjete naj bi se v kratkem podražile

Zurnal24 18.05.2023
Ministrstvo za infrastrukturo se strinja s predlogom Darsa, da se cene vinjet zvišajo. Dars že dlje časa poziva k dvigu cene vinjet za vožnjo po slovenskih avtocestah. Prizadevajo si, da bi se njihova cena prilagodila tako rasti ceni življenjskih… »

Naš avtocestni križ

Delo 18.05.2023
Elektronske vinjete pred podražitvijo. V Darsu si želijo, da bi cene dvignili še pred poletno turistično sezono. Dars se že več let zavzema za zvišanje cen vinjete. Tokrat so jih uslišali na ministrstvu za infrastrukturo, na katerem pravijo, da so… »

Elektronske vinjete pred podražitvijo

Delo 18.05.2023
Ministrstvo za infrastrukturo podpira predlog Darsa, o njem pa mora odločiti še vlada. V nadaljevanju preberite: Dars se že več let zavzema za zvišanje cen vinjete. Tokrat so jih uslišali na ministrstvu za infrastrukturo. Predlog so poslali v vladno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem