Povezane novice

Ukrajina uporabila britanske rakete dolgega dosega storm shadow #vŽivo

SiolNET 18.05.2023
Velika Britanija je Ukrajini dobavila rakete dolgega dosega storm shadow, ki se običajno izstreljujejo iz zraka, danes pa je britanski minister Ben Wallace s skopimi besedami povedal, da so bile tudi uporabljene. S strelnim dosegom, ki presega 250… »

Ukrajinske sile poročajo o napredovanju v Bahmutu

RTV Slovenija 18.05.2023
Ukrajina trdi, da so njene sile na območju mesta Bahmut, kjer potekajo srditi spopadi, v različnih predelih napredovale za od 150 do 1700 metrov. Njihovo napredovanje je potrdil tudi vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin. V… »

Kijev poroča o napredovanju ukrajinskih sil pri Bahmutu

Dnevnik 18.05.2023
Ukrajina trdi, da je na območju mesta Bahmut, kjer se odvijajo srditi spopadi, v različnih predelih napredovala za med 150 in 1700 metrov. Njeno napredovanje je potrdil tudi vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin. Ukrajinska… »

Ukrajina je 18. maja v ruskih napadih uspela sestreliti kar 29 od 30 raket

Nova 24TV 18.05.2023
Foto: Andriy Nebytov / Telegram Ukrajinska zračna obramba je med 17. in 18. majem uspešno sestrelila 29 ruskih raket, dve brezpilotni letali kamikaze in dve izvidniški brezpilotni letali, so sporočili iz generalštaba ukrajinske vojske. Ukrajinska… »

Po Kijevu znova pustošile ruske rakete

Nova 24TV 18.05.2023
Posledica napada na stanovanjsko poslopje. Fotografija je simbolična. (Foto: afp) Kijev in še nekatera območja Ukrajine so bila danes zjutraj znova žrtev ruskih raketnih napadov. Kijevski župan Kličko je prebivalce pozval, da naj ne zapuščajo… »

Kijev tarča novih ruskih raketnih napadov

Primorske 18.05.2023
Ukrajinska prestolnica Kijev in nekatera druga območja v državi so bili davi tarča novih ruskih raketnih napadov, poročajo tuje tiskovne agencije. Župan Kijeva Vitalij Kličko je prebivalce pozval, naj ostanejo v zakloniščih. KIJEV > V Kijevu in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem