Povezane novice

17 DNI PO STRMOGLAVLJENJU LETALA: Predsednik izbrisal tvit, da so našli tri pogrešane otroke in dojenčka

Regional 18.05.2023
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro je v sredo tvitnil, da so našli žive tri otoke in dojenčka, ki so jih pogrešali od strmoglavljenja letala v gosti amazonski džungli na jugu Kolumbije pred 17 dnevi. Danes pa je svoj tvit izbrisal in pojasnil, da… »

Kolumbijski predsednik izbrisal tvit o rešenih otrocih. Iskanje se nadaljuje.

RTV Slovenija 18.05.2023
Potem ko je kolumbijski predsednik Gustavo Petro v sredo tvitnil, da so našli žive tri otoke in dojenčka, ki so jih pogrešali od strmoglavljenja letala v gosti amazonski džungli na jugu Kolumbije pred 17 dnevi, je tvit izbrisal. Iskanje se tako… »

#video Otroci preživeli strmoglavljenje v džungli, iz vej so si zgradili zatočišče

Dnevnik 18.05.2023
Več kot dva tedna po strmoglavljenju letala v gosti amazonski džungli na jugu Kolumbije so našli štiri preživele otroke, tudi dojenčka. Iz vej so si zgradili improvizirano zatočišče, želodčke so si polnili z najdenim sadjem. Sredi goste… »

Po dveh tednih od letalske nesreče našli štiri preživele

Necenzurirano 18.05.2023
Pred dobrimi štirinajstimi dnevi je v džunglo v Kolumbiji strmoglavilo potniško letalo. Zdaj so s pomočjo psov sledilcev našli štiri preživele, med njimi tudi 11-mesečnega dojenčka. Čudeži se dogajajo tudi v džungli v pokrajini Caqueta v… »

Po strmoglavljenju letala štirje otroci sami preživeli 17 dni v džungli

Zurnal24 18.05.2023
Trinajstletna deklica in njeni trije bratje, stari devet, štiri in 11 mesecev, so po tragični nesreči sami preživeli 17 dni v džungli. V džungli so našli štiri otroke, ki so bili na letalu, ki je 1. maja strmoglavilo v džungli. Na letalu so bili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem