Povezane novice

Primož Roglič gre v hribe nekaj gramov lažji

Delo 18.05.2023
V 13. etapi Gira se v Crans Montani, kjer je nekoč blestela Mateja Svet, začenja pravi boj za rožnato majico. V nadaljevanju preberite: Na kaotični 106. dirki po Italiji je prišel tudi miren dan brez novih covidnih primerov, padcev in odstopov med… »

Denz izkoristil zeleno luč, favoriti mirno čakali na Alpe

RTV Slovenija 18.05.2023
Karavana Dirke po Italiji je prišla pod vznožje Alp, ki bodo v zadnjem tednu odločile o zmagovalnem odru. 12. etapo, ki so jo zaznamovali pobegi, je dobil Nemec Nico Denz (BORA hansgrohe). Favoriti so hranili moči za težko petkovo gorsko etapo. Etapa… »

Denz se veseli največje zmage v karieri, Roglič do cilja brez težav

SiolNET 18.05.2023
29-letni Nemec Nico Denz (BORA-hansgrohe) je veliki zmagovalec 12. etape italijanskega Gira, ki je v 185 kilometrih od Braja do Rivolija kolesarjem ponudila dva kategorizirana vzpona in skupno 2.300 višinskih metrov. Po celodnevnem begu je v razburljivem… »

Tokrat mirnejši dan za Rogliča, takšno je stanje pri vrhu

Zurnal24 18.05.2023
Favoriti se v 12. etapi niso preveč naprezali, saj so raje varčevali z močmi za zahtevno petkovo preizkušnjo. Zmage se je veselil Nemec Nico Benz, ki je v ciljnem sprintu premagal preostala dva ubežnika. Nemec Nico Denz (Bora-Hansgrohe) je zmagovalec… »

Končno mirna etapa na Giru, Roglič v cilju brez težav

Delo 18.05.2023
Res smo si oddahnili, ko je v cilj prišla tudi glavnina, čeprav z osmimi minutami zaostanka. Danes smo gledali dirko na dirki. Hribovita 12. etapa od Bra do Rivolija je bila dolga 179 kilometrov. Na njej sta bila dva leteča cilja med dvema gorskima… »

Nicu Denzu 12. etapa na Giru, na vrhu brez sprememb

Primorske 18.05.2023
Nemec Nico Denz (Bora-Hansgrohe) je zmagovalec 12. etape na kolesarski dirki po Italiji. Drugo mesto je na 185 km dolgi preizkušnji od Braja do Rivolija iz ubežne skupine treh tekmovalcev osvojil Latvijec Toms Skujinš (Trek-Segafredo), tretje pa… »

Tako je bil pred etapo razpoložen Roglič: Kot pravi Rocky ...

Zurnal24 18.05.2023
Primož Roglič jo je skupil v sredini etapi, a se je v četrtek na startu pojavil dobre volje. Slovenski kolesarski as Primož Roglič je bil na startu 12. etape izjemno dobro razpoložen. Vse je zanimalo, kako se počuti po padcu v sredo, ko se je grdo… »

Odstopil še en kolesar, ki je bil na tleh ob padcu Rogliča

Zurnal24 18.05.2023
Z nastopi na letošnjem Giru je končal tudi kolesar moštva UAE Team Emirates. Na 11. etapi Gira je prišlo do padca v katerega se je zapletla tudi do takrat vodilna trojica kolesarjev v skupni razvrstitvi, ločilo jih je le pet sekund. Če sta v… »

Pred načetim Rogličem je danes to

Zurnal24 18.05.2023
Na Giru danes ena priložnost za napad v razgibani etapi. Danes bo na 106. kolesarski dirki po Italiji na sporedu razgibana 12. etapa, ki bo kolesarje peljala od Braja do Rivolija (179 km). Organizatorji so trasi podelili težavnost tri od pet predvsem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem