Povezane novice

Zastoji tekom celega dne, a pozor, to je le začetek!

Zurnal24 18.05.2023
Tekom celega dneva so zaradi praznika v nekaterih državah nastajali zastoji proti mestnim središčem in na mestnih obvoznicah. Zaradi krščanskega praznika Jezusovega vnebohoda v okoliških državah, ki je bil za mnoge dela prostega dneva, so se na… »

DANES ŠE VEČ ZASTOJEV KOT OBIČAJNO: To je bil razlog; tudi za vikend napovedujejo povečan promet proti Obali

Regional 18.05.2023
Tekom celega dneva so zaradi praznika v nekaterih državah nastajali zastoji proti mestnim središčem in na mestnih obvoznicah. Praznik je namreč za mnoge predstavljal dela prost dan, zato so ga izkoristili za potovanja. Na prometno-informacijskem… »

Tujci na morje, slovenske ceste v kolaps

Necenzurirano 18.05.2023
Več evropskih držav ima v naslednjem tednu dela proste dni, zaradi česar se številni tujci odpravljajo na hrvaško obalo. Po slovenskih cestah se tako že valijo kolone avtomobilov in povzročajo zastoje. V številnih evropskih državah danes… »

Podaljšan konec tedna za tuje turiste prinesel gnečo na slovenske ceste

SiolNET 18.05.2023
V nekaterih državah imajo na praznik Gospodovega vnebohoda dela prost dan in številni turisti se čez Slovenijo odpravljajo na počitnice. Na slovenskih cestah že nastajajo zastoji. Potovalni čas med Šentiljem in Pesnico je podaljšan že za skoraj… »

Ob številnih tujih turistih na slovenskih cestah ves dan pričakovana gneča in zastoji

RTV Slovenija 18.05.2023
Na slovenskih cestah je močno zgoščen promet, na številnih avtocestnih odsekih so tudi zastoji. Veliko je predvsem turistov iz držav, ki imajo ob prazniku Gospodovega vnebohoda dela prost dan, in se prek Slovenije odpravljajo na počitnice. Ob… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem